Connect with us
Vulpița a plecat de acasă! Revine la Acces Direct cu o poveste uluitoare

TV

Vulpița a plecat de acasă! Revine la Acces Direct cu o poveste uluitoare

Vulpița a plecat din satul Blăgești și se va întoarce la Acces Direct. Vestea a venit pe neașteptate, însă se pare că Veronica Stegaru este foarte decisă să nu se mai întoarcă niciodată la țară.

Vulpița vine din nou la Acces direct, sătulă de munca de jos

Soția lui Viorel Stegaru a făcut anunțat chiar pe rețelele de socializare. Fericită nevoie mare le-a povestit fanilor că a plecat din Blăgești și le-a promis că vor afla toate amănuntele mâine, în emisiunea Mirelei Vaida.

Veronica și Viorel sunt două persoanej extrem de controversate. Aceștia au apărut în emisiunea de la Antena 1 luni la rând, făcând audiențe record. Totodată ei au strânit și foarte multe păreri negative, iar postul de televizune a luat amenzi uriașe din cauza lor, în repetate rânduri.

Deși erau atât de criticați de toată lumea, Veronica și Viorel au ajuns rapid pe culmile succesului, mai ales după ce au început diverse prooiecte muzicale. Mai mulți artiști de muzică de petrecere le-au oferit șansa la celebritate. cu toate acestea cei doi soți au luat decizia radicală de a lăsa în Capitală faima și succesul și aud ecis să se întoarcă în județul Vaslui pentru a-și crește fiica de numai 3 anișori. Copilul era crescut de bunica din partea tatălui și suferea enorm pentru că nu era lângă părinți. Marele anunț conform căruia telenovela se termina a fost făcut chiar în direct, în emisiunea Mirelei Vaida.

După ce au plecat la Blăgești cei doi au fost nevoiți să se apuce de muncă, ca să se poate întreține. Ei bine, se pare că munca de jos nu le priește și au decis că este timpul să revină în televiziune. Anunțul a fost făcut de Vulpița pe rețelele de socializare: ,,Am plecat de la Blagesti. Nu am vesti bune, dar o sa le aflați mâine, la Acces Direct😶😶”.

Vulpia se intoarce la Antena 1

Vulpia se intoarce la Antena 1

Viorel a confirmat vestea cea mare tot într-o postare pe internet: ,,Da, dragii noștri. Este adevărat ca am plecat de acasă. Ne vedem luni la Acces Direct”.

Rămâne de văzut ce s-a întâmplat de fapt cu cei doi soți care au ținut cu sufletul la gură o țară întreagă, timp de mai bine de jumătate de an.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top