Connect with us
UBER a fost interzis în Cluj- Napoca. Reacția companiei: „Suntem foarte dezamăgiți”

Știri

UBER a fost interzis în Cluj- Napoca. Reacția companiei: „Suntem foarte dezamăgiți”

Vești proaste pentru cetățenii din Cluj Napoca. Serviciu UBER este interzis ca urmare a unei sentințe date astăzi de către Curtea de Apel Cluj.

„Dispune încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate de pârâtele SC Uber Systems România SRL şi Rasier Operations B.V, constând în furnizarea de servicii în domeniul transportului, implicând transportul de persoane fără deţinerea autorizaţiilor legale, pe raza municipiului Cluj-Napoca„, se arată în decizia instanţei, care poate fi atacată în 30 de zile de la comunicare.

De asemenea, instanţa a stabilit că hotărârea trebuie să fie publicată într-un ziar de largă circulaţie.

„Dispune publicarea dispozitivului prezentei hotărâri într-un ziar de largă circulaţie, pe cheltuiala pârâtelor. Obligă pârâtele la plata în favoarea intervenienţilor a sumei de 60 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare”, se mai arată în decizia instanţei.

Citește și: Proiect de lege: Uber, Taxify, Clever Taxi ar putea fi interzise

După aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din Cluj-Napoca şi Bucureşti, vine prima victorie! Serviciul Uber este INTERZIS pe raza municipiului Cluj-Napoca! Mulţumim pe această cale tuturor celor implicaţi şi firmei de avocatură Câmpan&Timonea SCPA prin av Tania Maria Câmpan pentru modul profesional în care au reprezentat interesele Asociaţiei în proces!”, anunță taximetriștii, conform stiridecluj.ro.

Decizia nu este definitivă, iar taximetriștii nu au precizat acest lucru. Reacția UBER

Taximetriștii au evitat, însă, să precizeze că decizia nu este definitivă.

Citește și: Uber Eats a fost lansat în București. Cum comanzi

Compania UBER a reacționat imediat după ce a auzit deciszia Curții de Apel Cluj.

Sute de mii de oameni din România se bazează pe Uber pentru drumurile lor zilnice și mii de șoferi câștigă un venit suplimentar prin parteneriatul cu noi. Suntem foarte dezamăgiți de această decizie și vom face apel.

Așa cum a declarat și noul nostru CEO, Dara, este nevoie ca serviciile precum Uber să fie reglementate. Prin urmare, vom continua dialogul cu autoritățile, iar între timp facem pași proactivi către un model licențiat. ”, au transmis oficialii Uber România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top