Connect with us

Știri

Uite care sunt cele mai ieftine ţări în care poţi să trăieşti

Vrei să pleci din România pentru că traiul aici este mult prea scump şi salariul este unul mult sub media europeană? Atunci iată care sunt cele mai ieftine ţări în care te poţi muta.

1. Guatemala, este o ţară din America Centrală care se învecinează cu Mexicul, iar limba de bază este spaniola. Româna şi spaniola sunt foarte apropiate aşa că nu este greu să te adaptezi diferenţelor de limbă. Trebuie să mai ştii că în Guatemala chiria medie pe luna este de 100 de dolari iar utilităţile de 120 de dolari, un salariu mediu ajungând la 500-600 de dolari.

2. O altă ţară în care se poate trăi cu bani puţini este India. Aici oamenii au parte de o alimentaţie foarte bună cu mâncăruri dintre cele mai delicioase. De asemenea, aici sunt disponibile şi o mulţime de locuri de muncă, iar de obicei străinii lucrează online, un alt avantaj. În India, se pot gasi chirii de 100 de dolari şi chiar mai puţin în oraşele mai mici.

3. Nepalul este considerat ca fiind cel mai spiritual loc de pe Pământ, dar este totodată şi un loc minunat în care pot să se stabilească persoanele care vor să trăiască ieftin. Khatmandu oferă apartamente pentru mai putin de 60 de dolari pe lună, multe alimente la preţuri accesibile, dar şi atracţii turistice, cum ar fi Himalaya aflat în apropiere.

4. Atunci când vorbim de Europa, Cehia este tara cea mai accesibilă ţară, aici chiria unui apartament cu o cameră costa 150 de euro aproape de centrul capitalei Praga. Si Spania este accesibilă, chiria ajunge la 140 de euro pe lună în oraşe ca Barcelona sau Madrid. In ambele ţări mâncarea este foarte buna şi accesibilă la preţ, iar un culegător de cireşe din Spania primeşte chiar şi 1000 de euro.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top