Connect with us

Știri

Uite cum va arata noul model Dacia Kayou

Reprezentantii grupului francez au declarat ca se pregatesc de lansarea unui nou model Dacia, o masina de mici dimensiuni, ce va costa doar 5000 euro.

Prezentarea oficiala a noului model ar avea in India si este vorba despre un automobil de oras, al carui nume ar fi Renault Kayou. Noua Dacia ar urma sa aiba motor de 800 cmc, cu trei cilindri, si va putea transporta patru pasageri, informeaza 0-100.ro.

CITESTE SI: Microsoft ne arata DEGETUL MIJLOCIU

Noul model Dacia va avea o cutie de viteze manuala, dar si una automata, iar conform presei braziliene automobilul va avea, pe langa propulsorul de 800 cmc, inca unul de 1.000 cmc (1 litru), conform celor de la Noticias Automotivas.

Astfel, pe 20 mai, in India, Carlos Ghosn va prezenta tuturor noua masina marca Renault, informeaza IndianCarsBikes.in, urmand ca modelul sa fie lansat pe piata in a doua jumatate a acestui an.

Reprezentantii Renault spera ca prin lansarea noii masini sa recupereze deficitul de vanzari inregistrat in ultima perioada, dupa ce inmatriculările de autoturisme Dacia noi din Franta au ajuns sa scada cu 10 procente.

Conform Agerpres, in ultimile trei luni ale acestui an au fost vandute in Franta 35.766 autoturisme Dacia, fata de 39.635 de unitati, cate au fost inregistrate in perioada similara din anul trecut.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top