Connect with us
ULTIMA ORA. Romania iese in strada dupa moartea lui Patrick Ekeng

Știri

ULTIMA ORA. Romania iese in strada dupa moartea lui Patrick Ekeng

Se anunta proteste masive in toata tara dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng. Protestatarii care au iesit aseara in Piata Victoriei sa scandeze impotriva ministrului Sanatatii, Achimas Cadariu, vor sa iasa din nou in strada, iar de data aceasta motivul este moartea pe teren a dinamovistului camerunez si incompetenta autoritatilor in acest caz.

Protestele continua si in aceasta seara in Bucuresti. Mai multi suporteri dinamovisti si oameni simpli vor sa ceara dreptate in cazul mortii lui Ekeng.

SOCANT: Mesajul lui Patrick Ekeng de pe Whatsapp inainte sa moara

Reactii dupa moartea lui Ekeng. FRF a amanat finala Cupei Romaniei si meciurile din acest weekend

Multi dintre protestatari sunt revoltati de pasivitatea medicilor in cazul lui Ekeng. Unul dintre microbistii care se afla aseara la meci sustine ca doctorita care trebuia sa se ocupe de Ekeng fuma o tigara in timp ce acesta se zbatea intre viata si moarte pe terenul de fotbal.

Pe retelele de socializare, cazul Ekeng este comparat deja cu tragedia de la Colectiv, aducandu-se aceleasi acuzatii: incompetenta, nepasare, coruptie. Medicul Bradisteanu a sustinut la un post de televiziune ca Ekeng putea fi salvat: „S-ar fi putut face totul ca sa aiba sansele cele mai mari sa fie salvat. In primul rand, o ambulanta care participa la astfel de competitii ar trebui sa fie super-dotata, asa cum sunt cele SMURD. Sa fi avut si asistenti calificati, si medic, si aparatura necesara”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top