Connect with us
Ultimele cuvinte ale PRINȚESEI DIANA! Blestemul a lovit în plin Casa Regală...Charles a făcut anunțul chiar în România

Știri

Ultimele cuvinte ale PRINȚESEI DIANA! Blestemul a lovit în plin Casa Regală…Charles a făcut anunțul chiar în România

La mai bine de două decenii de la moartea prințesei Diana, un pompier care a încercat să o salveze pe aceasta dintre fiarele contorsionate ale mașinii, în tragicul accident rutier, a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale acesteia.

„Domnul Fayed se afla în spate și era în stare gravă, el a suferit un stop cardiac în mașină, iar când a fost scos din mașină a fost declarat mort de un paramedic. Femeia, despre care am aflat mai târziu că era prințesa Diana, se afla pe podeaua din spate a mașinii. Se mișca foarte încet și așa mi-am dat seama că este în viață. Am putut să văd că avea o rană ușoară la umărul drept, dar pe lângă asta, nu părea să aibă nimic semnificativ. Nu avea deloc sânge pe ea”, a explicat pompierul, potrivit libertatea.ro.

„I-am luat mâna și am încurajat-o. I-am zis să rămână calmă și nemișcată. În acel moment, Diana a vorbit cu mine. Ea mi-a zis: ‘Dumnezeule, ce s-a întâmplat?’. I-am dat masca cu oxigen și eu și echipa mea am fost lângă ea, în timp ce era scoasă din mașină. Totul s-a întâmplat foarte rapid, pentru că nu a fost nevoie să tăiem nimic”, a mai spus pompierul.

Prințesa Diana şi iubitul de atunci, Dodi Al Fayed, au decedat într-un teribil accident rutier care a avut loc la Paris, pe 31 august 1997.

Prinţesa Diana, în vârstă de 36 de ani, se afla în maşină cu Dodi Al Fayed când şoferul Henri Paul a intrat într-un stâlp, în tunelul Pont de l’Alma din Paris.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top