Categorii Știri

Un al creator de modăcunoscut a murit tot de Paşte! Nu doar Răzvan Ciobanu a murit în zi de sărbătoare. Cine şi-a găsit sfârşitul

Nu doar Răzvan Ciobanu a încetat din viață într-o zi de Paște. Tragedia pe care industria modei o cunoaște nu este singulară. În urmă cu trei ani, tot în zi de sărbătoare a murit designerul Marian Dârță, după o luptă teribilă cu cancerul. Creatorul de haine a închis ochii la vârsta de 47 de ani pe patul de spital, tot în a doua zi de Paște.

Marian Dârță murea tot în a doua zi de Paște, la fel ca Răzvan Ciobanu

Marian Dârță a murit într-o zi de 2 mai, data la care pica Paștele în anul 2016, după sesiuni repetate de chimioterapie și o stare precară avansată a organismului. Cea care a remarcat coincidența celor două decese este Rita Mureșan, care a ținut să menționeze dispariția lui Dârță în ziua morții lui Răzvan Ciobanu.

Marian Darta a murit – Stilistul vedetelor a purtat o lupta grea cu cancerul

Marian Darta a murit azi noapte (2016) dupa o lunga suferinta. Stilistul vedetelor a încetat din viata în spital, unde si-a petrecut cele mai cumplite clipe din viata.

Ultimele luni au fost un adevarat cosmar pentru Marian Darta. Fostul stilist a îndurat dureri cumplite din cauza tumorii cerebrale si a stat internat într-o clinica de boli terminale din Capitala.

„Ma simt ca o leguma, ma simt epuizat. De o luna si jumatate sunt internat într-un spital privat. Acolo este un centru de boli paliative. Am avut niste dureri cumplite, pentru ca tumoarea mi-a crapat si ma panseaza si de doua ori pe zi. Figura mi-e stramba, ochiul stang mi-a iesit din orbita. Dupa Paste trebuie sa ma operez din nou”, a transmis stilistul într-o ultima declaratie de presa.

A protestat în faţa Guvernului pentru a primi ajutor

În vara anului trecut, Marian Dârţă a protestat în faţa Guvernului pentru a-i convinge pe aleşi să introducă medicamentul de care avea nevoie pe lista celor compensate. Acesta costa 14.000 de lei, bani de care fostul hair stilist nu dispunea.

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More