Connect with us
Un bărbat a murit în Brașov după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc aflat în construcţie

Știri

Un bărbat a murit în Brașov după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc aflat în construcţie

Accident în Brașov pe 10 mai 2018. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a anunțat că un bărbat a murit după ce a căzut, joi, în municipiul Braşov, de la etajul opt al unui bloc aflat în construcţie în cartierul Avantgarden 3. Victima efectua lucrări de amenajare la exteriorul clădirii.

Echipajul SMURD de terapie intensivă, cu medic, sosit la faţa locului, a efectuat în zadar manevre de resuscitare, fiind constatat decesul bărbatului, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Luiza Dănilă.

Citește și: Un copil de 1 an a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Brașov

„Bărbatul avea 32 de ani şi era din localitatea braşoveană Budila. Acesta efectua lucrări de amenajare la exteriorul unei clădiri aflate în construcţie când s-a precipitat de la etajul opt. Se audiază martorii şi se verifică documentele de angajare ale bărbatului.

Citește și: Incident grav în București. Un copil a căzut de la etaj în zona Liviu Rebreanu – EXCLUSIV

Se întocmeşte dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor de securitate în muncă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Te-ar putea interesa și: Brașov: Accident grav între Ungra și Dăișoara, cu mai multe victime. Cine a produs tragedia

Un grav accident rutier, soldat cu moartea unei persoane s-a produs în noaptea de miecuri spre joi, în județul Brașov. Se pare că șoferul vinovat de producerea accidentului nu avea permis de conducere.

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, noaptea trecută, după ce tractorul în care se aflau s-a răsturnat în afara carosabilului, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri, pe DC 21, între localităţile Ungra şi Dăişoara, a informat joi purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

”În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00,45, un bărbat de 34 de ani din judeţul Braşov care a condus un tractor pe DC 21, dinspre Ungra spre Dăişoara, la km 5+900, drum în pantă şi curbă la dreapta.

A pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat în stânga sensului de mers, la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci metri.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea a patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani, toţi din judeţul Braşov. Răniţii au fost transportaţi la unităţi medicale pentru îngrijiri, doi dintre ei rămânând internaţi”, a precizat reprezentanta IPJ Braşov. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top