Connect with us

Știri

Un bodyguard l-a luat de gat pe JUSTIN BIEBER desi cantaretul a prezentat DOVADA. Vezi despre ce este vorba

Justin Bieber a fost data afara de la Coachella Valley Music and Arts Festival, unul din cele mai importante festivaluri de arta si muzica din Statele Unite, care s-a tinut la Indio, California.

La festivalul din acest an au participat o serie de artisti celebri printre care si Madonna, ce a socat opinia publica sarutandu-se cu Drake pe scena, dupa care a postat pe Twitter un mesaj tuturor haterilor: „Bitch, you are a fan”. Nu a fost singura artista care a revolutionat festivalul.

CITESTE SI> AU MERS SA-I DUCA MANCARE: ERA DEJA MOARTA.

Justin Bieber, de pilda, s-a incaierat cu bodyguarzii duminica seara atunci cand se indrepta spre concertul lui Drake, alaturi de prietenii sai. Pentru ca nu mai erau locuri la concert, accesul a fost imediat inchis, iar Bieber a tunat si a fulgerat.

Cu toate ca Justin Bieber a avut o bratara de acces in zona concertului, bodyguarzii l-au rugat sa paraseasca zona fara vreo explicatie logica. Bieber a insistat sustinand ca a primit invitatie la concertul lui Drake, pe care abia astepta sa il vada, iar unul din bodyguarzi l-a luat de gat si l-a rugat deoparte sa plece daca nu doreste ca lucrurile sa se agraveze. Justin Bieber s-a conformat imediat.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top