Connect with us
Un copil de 1 an a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Brașov

Știri

Un copil de 1 an a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Brașov

Un echipaj SMURD de terapie intensivă a intervenit joi seara pe Bulevardul Gării din Brașov, pentru a acorda primul ajutor medical unui copil de aproximativ 1 an. Din câte se pare, acesta ar fi căzut de la etaj.

„Copilul este conștient și va fi transportat la spital”, au anunțat reprezentanții ISU Brașov.

Din primele informații, căderea a fost atenuată de tabla care se afla pe balconul de la primul etaj. Copilul în vârstă de un an a căzut de la etajul al treilea și a fost dus de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov, unde, și la acest moment, este supus unor investigații amănunțite.

Oamenii legii au început o anchetă pentru stabilirea condițiilor în care a avut loc accidentul.

Pe 14 aprilie, un incident asemănător a avut loc în București. Un copilaș de aproximativ un doi ani de zile a căzut de la etaj, în cartierul Titan, pe bulevardul Liviu Rebreanu.

Citește și: Grav accident rutier în Vâlcea! Șase persoane rănite, un copil de doi ani este în stop cardio-respirator

Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru Huff.ro de Alis Grasu, șefa Ambulanței din București.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgență.

Citește și: Tragedie în Iași! Un copil de 12 ani s-a spânzurat din greșeală. Ce spune familia

Copilul este în stare gravă și a fost transportat de urgență la un spital din Capitală, spitalul Bagdasar, având un traumatism cranio-cerebral, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva viața.

Micuțul a căzut de la mare înălțime, etajul șase al unui bloc situat în zona Liviu Rebreanu.

Nu se știe până acum cu certitudine cum s-a petrecut această nenorocire. Conform primelor informaţii, se pare că impactul cu solul a fost atenuat de crengile unor copaci.

Surse din Poliția Capitalei ne-au declarat că sunt două ipoteze luate în calcul. Fie un accident provocat de neglijența părinților, fie să fi fost vorba de un gest premeditat.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs acest incident. Secţia 13 Poliţie efectuează cercetări pentru a stabili în ce context s-a produs accidentul, urmând ca, în funcţie de rezultat, să fie aplicate măsuri în conformitate cu lege.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top