Connect with us

Știri

Un copil dispărut de acasă a fost găsit după ore întregi de căutări! În ce stare se află

Un copil, în vârstă de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părintelui, a ieşit din curtea casei părinteşti şi nu a mai revenit. Părinții au anunțat imediat dispariția minorului.

UPDATE 10.30: Copilul de doi ani şi opt luni dispărut vineri seara din curtea casei părinteşti, în localitatea clujeană Şuţu, a fost găsit sâmbătă dimineaţă, viu şi în stare bună, în curtea unei case părăsite din sat.

Potrivit reprezentantului IPJ Cluj, copilul a fost găsit de un voluntar care a participat la acţiunea de căutare. Starea copilului pare a fi bună, însă va fi consultat medical, conform procedurii într-o astfel de situaţie.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 19.35, minorul ROTAR ALEXANDRU-OVIDIU, de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a ieşit din curtea casei părinteşti, jucându-se şi nu a mai fost găsit de tatăl său.

SEMNALMENTE – înălţime 0,95 cm, 14,5 kg, ochi căprui, păr şaten închis, tuns scurt, cu breton, faţa rotundă, urechi depărtate, bărbie bilobală, obrajii roşii proeminenţi, fără semne particulare.

Citește și: Fetița din Oltenița dată dispărută de familie, găsită moartă! Cum au descoperit-o polițiștii

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri, cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu scooby doo, cu culorile roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, răspunde la numele ,,Alex”, este tăcut, comunică doar cu persoane cunoscute.

Căutătorii s-au mobilizat rapid pentru a-l găsi cât mai repede pe micuț.

Citește și: A dispărut de acasă și s-a întors după trei ani! Ce detaliu bizar au observat părinții

Minorul a fost căutat inclusiv cu câini

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că minorul este căutat în continuare, inclusiv cu câini.

„Astă noapte, căutările s-au încheiat în jurul orei 3,30. Căutările au fost inclusiv cu elicopterul Bazei aeriene 71 Câmpia Turzii, circa o oră şi jumătate, cu camere de termoviziune şi infraroşu. Copilul a fost căutat de 91 de lucrători din MAI şi de circa 100 de localnici.

La ora 8,00 dimineaţa am reluat căutările, iniţial cu câinii de urmă, ca să nu contaminăm zona, şi apoi forţele de ordine au intrat să perieze întreg perimetrul satului, în încercarea de a-l găsi”, a spus Traian Morar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top