Connect with us
Un fost concurent al emisiunii iUmor a murit la doar 54 de ani

Știri

Un fost concurent al emisiunii iUmor a murit la doar 54 de ani

Un fost concurent de la emisiunea iUmor, transmisă de Antena 1, a murit la vârsta de 54 de ani.

Este vorba despre Antonio „Popeye” Francis, cel care a luat pe toată lumea prin surprindere cu talentul său extraordinar de a face ca ochii să-i iasă din orbite.

Bărbatul a fost găsit decedat în locuința sa. Se pare că Antonio a suferit un accident vascular cerebral și o sângerare puternică a creierului.

El a fost găsit fără viață pe podea, la șase zile de la decesul acestuia.

Popeye a participat în anul 2011 la emisiunea „Britain`s Got Talent”, iar de curând și la emisiunea iUmor, uimindu-i pe Bendeac, Delia și Cheloo cu talentul său.

De asemenea, el a luat parte la mai multe concursuri de talente din întreaga lume. Potrivit Daily Mail, bărbatul avea mai multe probleme grave de sănătate.

Anul trecut, Antonio Francis a luat parte la show-ul iUmor, dar prestația sa nu a reușit să-i impresioneze pe jurații emisiunii.

Când aveam șapte ani, am descoperit că ochii mei pot face asta. Doctorii mi-au spus să nu mai fac, că o să orbesc. Au trecut 50 de ani și nu s-a întâmplat asta”, mărturisea el în fața juraților de la iUmor.

Cine a câștigat iUmor în 2018

Marele câștigător ”iUmor” din acest sezon are doar 18 ani și a fost preferatul juraților, dar și al telespectatorilor!

Andrei Cojocaru, ultimul concurent al serii, a intrat pe scenă cu același entuziasm care i-a cucerit pe cei trei jurați în etapa audițiilor.

”Știe să scrie și dă dovadă de foarte mult talent”, a apreciat Cheloo prestația lui Andrei.

Mai mult, acesta a reușit să atragă și atenția celorlalți finaliști, care au avut emoții bine întemeiate înainte de a vedea numărul din finală al lui Cojocaru.

Trei voturi fără emoții a reușit însă să obțină Andrei Cojocaru, dar și toate laudele celor prezenți.

”Mi se pare că textul acesta a fost mai amuzant decât tot ce am auzit în ultimele ore”, a spus Cheloo. Telespectatorii au fost cei care au decis că Andrei are toate calitățile pentru a merita marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Citește și: Octavian Strunilă a trecut de la Pro TV la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

1 Comment

1 Comment

  1. Dobrica silvia

    2018-08-24T05:28:38+03:00 at 5:28

    Gripa aviara, boala vacii nebune, pesta porcina. Chiar nu v-ati saturat sa va bateti joc de tot ce inca mai exista in tara asta? Ursii si porcii mistreti nu mai au habitat si trebuie exterminati pt ca dau navala, din disperare, peste maria sa omul. Cainii au fost deja macelariti. Porumbeii fac mizerie, vrabiutele ciripesc si oamenii nu mai stiu ce specii de animale sa omoare mai intai. Cata nemernicie si cat primitivism. De fapt omul primitiv nu trebuie jignit. El nu ucidea decat din necesitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top