Un fost concurent al emisiunii iUmor a murit la doar 54 de ani

23.08.2018
Un fost concurent al emisiunii iUmor a murit la doar 54 de ani

Un fost concurent de la emisiunea iUmor, transmisă de Antena 1, a murit la vârsta de 54 de ani.

Este vorba despre Antonio „Popeye” Francis, cel care a luat pe toată lumea prin surprindere cu talentul său extraordinar de a face ca ochii să-i iasă din orbite.

Bărbatul a fost găsit decedat în locuința sa. Se pare că Antonio a suferit un accident vascular cerebral și o sângerare puternică a creierului.

El a fost găsit fără viață pe podea, la șase zile de la decesul acestuia.

Popeye a participat în anul 2011 la emisiunea „Britain`s Got Talent”, iar de curând și la emisiunea iUmor, uimindu-i pe Bendeac, Delia și Cheloo cu talentul său.

De asemenea, el a luat parte la mai multe concursuri de talente din întreaga lume. Potrivit Daily Mail, bărbatul avea mai multe probleme grave de sănătate.

Anul trecut, Antonio Francis a luat parte la show-ul iUmor, dar prestația sa nu a reușit să-i impresioneze pe jurații emisiunii.

Când aveam șapte ani, am descoperit că ochii mei pot face asta. Doctorii mi-au spus să nu mai fac, că o să orbesc. Au trecut 50 de ani și nu s-a întâmplat asta”, mărturisea el în fața juraților de la iUmor.

Cine a câștigat iUmor în 2018

Marele câștigător ”iUmor” din acest sezon are doar 18 ani și a fost preferatul juraților, dar și al telespectatorilor!

Andrei Cojocaru, ultimul concurent al serii, a intrat pe scenă cu același entuziasm care i-a cucerit pe cei trei jurați în etapa audițiilor.

”Știe să scrie și dă dovadă de foarte mult talent”, a apreciat Cheloo prestația lui Andrei.

Mai mult, acesta a reușit să atragă și atenția celorlalți finaliști, care au avut emoții bine întemeiate înainte de a vedea numărul din finală al lui Cojocaru.

Trei voturi fără emoții a reușit însă să obțină Andrei Cojocaru, dar și toate laudele celor prezenți.

”Mi se pare că textul acesta a fost mai amuzant decât tot ce am auzit în ultimele ore”, a spus Cheloo. Telespectatorii au fost cei care au decis că Andrei are toate calitățile pentru a merita marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).

Citește și: Octavian Strunilă a trecut de la Pro TV la Antena 1. Ce emisiune va prezenta