Connect with us
Un motociclist SPP, care facea parte din coloana oficiala a presedintelui francez Francois Hollande, a cazut dupa ce a derapat pe carosabilul umed.

Știri

Un motociclist SPP din coloana oficiala a lui Francois Hollande a cazut in trafic VIDEO

Un motociclist SPP, care facea parte din coloana oficiala a presedintelui francez Francois Hollande, a cazut dupa ce a derapat pe carosabilul umed.

Motocicieta era parte a grupului de antemergatori care insoteau masina lui Hollande, in timp ce acesta se indrepta spre Parcul Carol, unde se ducea sa depuna o coroana de flori la Monumentul Eroului Necunoscut. SPP-istul nu s-a ranit.

Presedintele Frantei a ajuns la ora 9.00 in Parcul Carol, unde a avut loc o scurta ceremonie la Monumentul Sodatului Necunoscut, iar Hollande a depus o jerba de flori.

Monumentul Soldatului Necunoscut a fost ridicat in memoria in memoria celor 225.000 de romani care s-au jertfit in Primul Razboi Mondial.

Dupa scurta oprire in Parcul Carol, liderul de la Paris a mers la Cotroceni, unde a fost primit de catre presedintele Iohannis. Cei doi sefi de stat vor avea convorbiri oficiale, iar in jurul orei 10.30 sunt asteptate declaratii comune de presa. Dupa vizita de la Palatul Cotroceni, presedintele Frantei va merge alaturi de Iohannis la Centrul de Cercetare ELI-NP din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara „Horia Hulubei” din Magurele, unde va vizita Camerei de Control Laser.

Citeste si: Hollande isi incepe azi vizita in Romania. Presedintele francez va merge la complexul Magurele si la fabrica Airbus

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top