Connect with us
Un batran, in varsta de 67 de ani, a ajuns la Spitalul Judetean Targoviste cu larve in ranile de la picior.

Știri

Un nou caz socant! Pacient cu viermi in rana de la picior

Acest caz s-a întâmplat acum o luna, dar s-a aflat abia acum, dupa mediatizarea unui caz similar de la Spitalul de Arsi din Capitala.

„In data de 23 iunie, batranul a fost adus cu ambulanta de la Centrul de Asistenta Medico Sociala Bucsani, judetul Dambovita, pentru consult la Departamentul de Urgenta, pentru afectiunile dumnealui cronice de care suferea si pentru care era asistat, printre acestea numarandu-se si o insuficienta circulatorie venoasa periferica a membrelor inferioare, respectiv niste varice cu ulcere varicoase. Una dintre aceste ulceratii s-a exematizat, iar la momentul la care a fost examinat de catre medicii de la Urgenta si de catre chirurg, la momentul la care s-a facut toaleta, sub crusta hematica au fost gasiti nişte viermisori”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judetean Targoviste, Elena Firoiu, pentru Agerpres.

Citeste si: Dan Tudorache, primarul sectorului 1, despre Spitalul de Arsi: „Vom aloca…”

Citeste si: Ministerul Sanatatii vrea sa mute Spitalul de Arsi

Aceasta nu a explicat de ce abia acum sunt facute publice aceste informatii si a mai precizat ca in prezent pacientul este in stare buna.

„Pacientul, dupa ce a fost examinat de toti medicii specialisti pentru toate afectiunile dumnealui si a fost toaletat, examinat, dezinfectat si i s-au administrat antibiotice, s-au facut recomandari in scris medicilor de la centru si celor care il supravegheaza la centrul medico-social pentru continuarea tratamentului, al toaletei plagii, impreună cu recomandarile si cu retetele a fost retrimis catre centru. La momentul acesta ne-am interesat si starea lui este buna”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judetean Targoviste, Elena Firoiu.

Intrebata daca medicii de la centrul medico-social de la Bucsani ar fi trebuit sa observe larvele din rana pacientului, iar apoi sa curete rana, Elena Firoiu a raspuns: „Nu pot sa comentez sau sa spun altceva decat ca teoretic si practic da.”, relateaza Agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top