Connect with us
Un nou scandal cu medicul Mugur Rizea, de la Spitalul din Craiova. A intrat în sala de operaţii în haine civile

Știri

Un nou scandal cu medicul Mugur Rizea, de la Spitalul din Craiova. A intrat în sala de operaţii în haine civile

Un medic din Craiova, care a devenit celebru după ce şi-a lovit un coleg, este în centrul unui nou scandal. A fost filmat chiar de echipa medicală când încerca să intre, în haine civile, într-o sală de operaţii, în timpul unei intervenţii chirurgicale. Medicul acuzat susţine însă că ar fi victima unei înscenări.

Imaginile filmate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova îl arată pe colegul lor în uşa sălii de operaţie. Din discuţii se înţelege că doctorul, care revenise la muncă după ce a fost concediat, ar fi încercat să intre în sală şi nu a fost lăsat. În realitate, spune medicul, ar fi venit doar să ceară cheile de la fostul său cabinet.

Contractul de muncă al medicului a fost întrerupt în urmă cu 5 luni, după ce fosta conducere a Spitalului Judeţean de Urgenţe Craiova a decis că are o conduită nepotrivită şi este protagonistul prea multor scandaluri. Medicul a dat atunci în judecată spitalul şi, pe 28 februarie, Tribunalul din Craiova a decis în favoarea sa.

Deşi nu este o decizie definitivă, ea ar trebui pusă în aplicare. Spitalul este prin urmare obligat să îl reangajeze şi să îi plătească salariile retroactiv. Când s-a întors, medicul şi-a revendicat cabinetul la care încă nu are acces.

În plus, doar în ultimele zile ceilalţi medici ar fi făcut nu mai puţin de 5 sesizări pe numele urologului. Acestea vor fi discutate în Comisia de Disciplină a spitalului.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top