Connect with us

Știri

UN NOU SCANDAL: In ce conditii poate fi deshumata Marioara Zavoranu. CINE ISI DORESTE ASTA

Marioara Zavoranu ar putea fi deshumata in urma protestelor tot mai virulente care au aparut in spatiul public. Zeci de romani scriu pe retelele de socializare ca Oana Zavoranu nu i-a facut o slujba crestina mamei sale, lucru confirmat si de Biserica Ortodoxa Romana.

Nici nu bine a ajuns in pamant caci Marioara Zavoranu se confrunta cu un nou scandal, chiar si din groapa! Oana Zavoranu a chemat patru preoti pentru a oficia slujba de inmormantare a mamei sale, toti cei patru fiind raspopiti. Niciunul dintre cei patru, asadar, nu a fost omologat de Biserica Ortodoxa Romana.

CITESTE SI: DOUA CUPLURI CELEBRE TOCMAI S-AU DESPARTIT!

Reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane sustin ca daca Oana Zavoranu isi doreste sa o inmormanteze crestineste pe mama ei, va trebui sa o deshumeze si sa repete slujba de inmormantare cu preoti recunoscuti de biserica.

Unii teologi insa sustin ca nu este nevoie deshumarea Marioarei Zavoranu, ci exista doua variante alternative. Oana Zavoranu poate sa faca o noua slujba de inmormantare fara sa o deshumeze sau sa cheme preoti avizati de Biserica Ortodoxa Romana la pomana de noua zile.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top