Știri

Un nou scandal sexual în Biserica Ortodoxă, după cazul Pomohaci. ACUZAT CĂ FACE SEX CU STUDENȚII DE LA TEOLOGIE

Biserica Ortodoxă Română este lovită din toate părțile. Scandalurile sexuale se înmulțesc de la o zi la alta.

Scandaluri sexuale gay în Biserica Ortodoxă

După ce pe Internet au apărut înregistrări audio cu preotul Pomohaci făcându-i avansuri sexuale unui tânăr, o nouă figură bisericească este acuzată de relațiile sexuale în interiorul Bisericii.

Este vorba despre Corneliu Bârlădeanu, episcopul Hușilor. Ziarul Adevărul relatează că procurorii dețin înregistrări, 8 la număr, în care episcopul Hușilor întreține adevărate orgii sexuale cu băieți.

O parte din aceștia sunt foști studenți la Teologie, alții continuă să studieze Cuvântul lui Dumnezeu.

„La sfârşitul lunii mai, anul curent, arhimandritul Jitaru a început demersurile neortodoxe pentru a-l convinge pe episcopul Corneliu să-l susţină pentru funcţia de episcop vicar la şedinţa Sinodului Mitropolitan care urma să se desfăşoare pe 15 iunie la Iaşi, la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

Arhimandritul nu s-a adresat direct episcopului ci a apelat la cei mai apropiaţi oameni ai acestuia: Bodnar Silvestru, consilier economic, Rariţă Giani – Paul, consilier administrativ bisericesc, Tudorică Marin, secretar eparhial, şi Gubernat Cosmin consilier cultural şi social-misionar.

CITEȘTE ȘI: Patriarhia a făcut anunțul în scandalul Pomohaci – Ce a făcut preotul în trecut

CITEȘTE ȘI: Decizie ÎN PREMIERĂ. Ce se întâmplă cu homosexualii din România, în ciuda petiției pentru familia tradițională

Astfel, potrivit DNA, pe 30 mai, preotul Jitaru i-a contactat pe consilierii episcopului cărora le-a precizat că deţine un material compromiţător cu acesta. I-a atenţionat că, în cazul în care acesta nu va interveni pentru a-l recomanda pentru funcţia de episcop vicar, va publica în presă materialul compromiţător”, notează Adevărul.

Vezi comentarii

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More