Connect with us
Un polițist din trupele speciale a fost alergat cu toporul și a ajuns la spital

Știri

Un polițist din trupele speciale a fost alergat cu toporul și a ajuns la spital

Un polițist din trupele speciale a fost la un pas de a fi linșat pe o stradă din Mangalia. Bărbatul fost lovit și fugărit pe stradă de mai mulți bărbați. Conflictul a degenerat, iar bărbații au început să îl alerge cu un topor pe polițistul din trupele speciale.

Bărbatul, aflat în timpul liber, a ajuns la spital cu mai multe răni. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, iar imaginile au apărut online.

Bătaia a avut loc în urma unei șicanări din trafic. Agentul, care se afla într-un autoturism pe o stradă din Mangalia, s-a luat la ceartă cu două persoane aflate în altă mașină. În sprijinul celor doi au venit alte două persoane și l-au atacat pe agent.

Polițistul se afla în mașină alături de soția sa.

„La data de 28 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Mangalia au fost sesizați despre producerea unei altercații pe fondul unui schimb de replici în trafic.

Citește și: Un criminal în serie a fost prins după 40 de ani! Ce au descoperit polițiștii despre meseria lui

În această altercație au fost implicați patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 51 de ani, toți din Mangalia, și un polițist aflat în timpul liber din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, având 38 de ani.

Colegii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii publice,” precizează Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

La începutul anului, o femeie a mușcat doi polițiști într-un mall

În luna ianuarie, o femeie a mușcat și a agresat doi polițiști într-un mall. Femeia care şi-ar fi agresat copilul într-un mall din Capitală şi care, ulterior, a lovit şi muşcat poliţiştii sesizaţi de o angajată a centrului comercial a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, potrivit Direcţiei General de Poliţie Bucureşti.

Citește și: Un criminal în serie a fost prins după 40 de ani! Ce au descoperit polițiștii despre meseria lui

Într-un comunicat de presă Poliţia Capitalei precizează că, vineri, 26 ianuarie 2018, în jurul orei 20.00, prin apel 112, o personă a sesizat că o femeie vrea să-şi lovească copilul.

Și că la momentul în care a intervenit a avut acelaşi comportament violent şi faţă de ea astfel că a cerut intervenţia poliţiei deoarece a considerat că se afla în pericol şi nu a intervenit nimeni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top