Connect with us

Știri

Un psiholog celebru face o ANALIZA DEVASTATOARE: Oana Zavoranu nu poate sa fie o persoana fericita!

Psihologul Keren Rosner a analizat pentru ziarul Click! comportamentul pe care l-a avut Oana Zavoranu in ultimele 7 zile, remarcand trecerile de la o stare la alta fara explicatii pentru omul obisnuit.

De la blesteme la pareri de rau, de la declaratii belicoase fata de un mort, si nu orice mort, ci propria mama, la a-i face si ultimele pofte – toate aceste reactii au provocat o serie de dezbateri despre comportamentul Oanei Zavoranu in fata celei mai mari tragedii din viata unui om: pierderea mamei.

CITESTE SI: „PESTE CADAVRUL MEU!” – OANA ZAVORANU ESTE MAI DECISA DECAT NICIODATA!

Psihologul Keren Rosner a observat-o zilele acestea pe Oana Zavoranu si a facut cateva declaratii despre felul in care isi traieste viata. Acesta sustine ca Oana nu este o persoana fericita si o costa foarte mult sa se accepte asa cum este ea, in ciuda imaginii de femeie dura.

„O persoana cu astfel de trasaturi particulare nu poate sa fie o persoana fericita, linistita, nici echilibrata. Este greu sa simta pace sufleteasca, are multe conflicte interioare. Un specialist ar ghida-o sa-si afle nevoile si sa se accepte pe sine. Astfel, viata nu ar mai fi o lupta pentru a arata celorlalti ca este importanta, ci ar deveni chiar importanta in propriii ochi”, a spus psihologul despre Oana Zavoranu, pentru ziarul Click!.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top