Connect with us
Un șofer a fost oprit cu focuri de armă după o urmărire ca în filme

Știri

Un șofer a fost oprit cu focuri de armă după o urmărire ca în filme

Un şofer în vârstă de 40 de ani a fost oprit de poliţişti doar după ce au tras focuri de armă, acesta gonind pe străzile din Mangalia, unde a forţat şi barajul format de oamenii legii, scrie MEDIAFAX.

Şoferul de 40 de ani, din Bucureşti a forțat două baraje ale polițiștilor constănțeni, care încercaseră să-l oprească pentru un control de rutină şi a fost oprit după ce a gonit aproximativ 30 de kilometri și numai după ce oamenii legii au folosit armamentul din dotare.

Potrivit anchetatorilor, duminică dimineață, în jurul orei 08.00, un echipaj de poliție a încercat să oprească în municipiul Mangalia șoferul unui autoturismde lux, dar conducătorul auto nu a oprit la semnalul echipajului și a continuat deplasarea în viteză.

La intrarea în Eforie Nord el a forțat un baraj al Poliției, format din două autospeciale și o motocicletă, una dintre autospeciale fiind zgâriată ușor.

Ulterior, în zona podului de la Agigea, un alt baraj al poliției a reușit să-l oprească pe șofer, dar numai după ce un polițist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției din Mangalia pentru a fi testat și ulterior sa fie luate măsurile legale împoriva sa.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top