Connect with us
Unde sunt stocuri de făină și drojdie, lista magazinelor

Știri

Unde sunt stocuri de făină și drojdie, lista magazinelor

Făina și drojdia sunt la mare căutare în această perioadă, iar stocurile din magazine sunt inexistente. Am găsit însă câteva magazine care mai au pe stoc diverse tipuri de făină și drojdie. Dacă în Auchan sau Mega Image nu găsești făina pe rafturi o poți comanda online.

Făină și drojdie pe eMAG

Pe site-ul eMAG găsești făină aici și drojdie aici, adevărat că nu sunt neapărat produsele obișnuite din magazine dar totuși decât deloc, măcar ai o soluție. Magazinul nu le vinde direct, sunt magazine mici înscrise în site și acestea îți sunt livrate prin curier.

Tot în căutare de faină care poate fi comandă online pe site-ul Carrefour găsești făină pe stoc. Magazinul nu duce lipsă nici de drojdie este pe stoc la comanda online tot pe site, o poți găsi aici.

În magazinul fizic Auchan Titan n-am găsit faină, dar am gasit la ei pe site și au și drojdie.

De menționat este că dacă comandați online produsele vor fi livrate în toată țara, sunt multe magazine regionale care livrează doar în județul sau orașul de proveniență.

Problema stocurilor de făină și drojdie a apărut când lumea s-a panicat odata cu în intrarea în starea de urngeță și și-au făcut stocuri. Nu uitați că drojdia proaspătă are termen de valabilitate mic, dar cea granulată are un termen de valabilitate considerent.

Reteță de pâine de casă

Paine de casa cu faina si drojdie

Paine de casa cu faina si drojdie. Foto Laura Amandache

Pâinea făcută în casă se face foarte simplu, deși este pe stoc în magazine puteți să optați să faceți pâine acasă sau alte produse bazate pe făină și drojdie.

Sunt persoane care se întreabă dacă se găsește mălaiul în magazine, acesta încă este pe stoc în cantități suficiente.

Rețetă de pâine găsiți pe blogul care mi-mi place personal, Laura Amandache. Desgur, acesta este preferatul meu dar sunt zeci de rețete pe internet care mai de care. Pâinea se face foarte simplu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

2 Comments

2 Comments

  1. anonim

    2020-03-24T17:19:17+02:00 at 17:19

    Fals, nici unul din link-uri nu are produsul la care se face referire

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top