Connect with us
Ordonanța militara nr. 6 - Județul Suceava a fost închis

Știri

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava a fost redeschisă după dezinfecție

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava a fost redeschisă după ce activitatea a fost suspendată ca urmare a contaminării cu virusul coronavirus. UPU Suceava a fost dezinfectată iar în acest moment personalul care asigură serviciile medicale este din alte unități medicale locale și din Iași.

„În acest moment, spitale suport pentru Spitalul Județean Suceava sunt cele de la Rădăuți și Fălticeni pentru cazurile non COVID. În secția de boli infecțioase de la Suceava erau internați aproape 280 de pacienți, dar situația se schimbă permanent. Sunt cazuri confirmate, sunt contacți direcți ai cazurilor confirmate din rândul personalului sanitar care prezintă simptome. Au fost recoltate probe și au fost trimise la Iași pentru testare”, a declarat Lucian Indrei, coordonator pentru gestionarea COVID al regiunii Nord Est.

Ministerul Sănătății a decis închiderea Spitalului Județean din Suceava  miercuri, 25 martie pentru dezinfecție, ca urmare  a unui control în care au fost găsite numeroase nereguli. Echipa Ministerului Sănătății a decis ca, după dezinfecție, Spitalul Clinic Județean Suceava să devină unitate medicală în care să fie tratate cazurile infectate cu noul coronavirus.

În următoarele rânduri îţi voi spune pe scurt cine sunt si cu ce mă ocup. În cifre, sunt 10 ani de presă, comunicare şi management de evenimente… Am colaborat cu nume ca – Irina Schrotter, Laurent Tourette, Cristi Puiu, Trupa Vama, Adina Halas, şi proiecte – Iasi International Film Festival, Romanian Fashion Week. Nu am lucrat în radio, însă m-am axat pe presa scrisă şi TV. Scriu pe https://florin-stoica.ro, și https://interviul.ro, mă ocup de FS Media si proiectele sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top