Connect with us
Valentin Bosioc a lansat cel mai complex ghid online

Știri

Valentin Bosioc a lansat cel mai complex ghid online

Valentin Bosioc a lansat cel mai complex program de transformare corporală: CORE AND ABS REVOLUTION   – un ghid complet pentru a restabili echilibrul mental, corporal și sufletesc.

După o muncă de peste jumătate de an, a pus la bătaie experiența sa de peste 20 de ani din industria fitness-wellness, a adăugat ultimele studii referitoare la antrenamente și nutriție , a mai plusat și cu partea motivațională și a împachetat totul în cel mai complex și bine pus la punct program de transformare totală: minte – corp – suflet.

CORE AND ABS REVOLUTION îți aduce într-un singur pachet (55 pagini):

  • discuții despre MINDSET , cum să te motivezi și să îți păstrezi motivația constant
  • discuții despre NUTRIȚIE și cât de importantă este pentru atingerea obiectivelor
  • discuții despre importanța ODIHNEI (activă și pasivă),
  • PLAN DE ANTRENAMENT complet cu exemplificare VIDEO pentru fiecare exercițiu (și variante mai ușoare sau mai grele),
  • HRANĂ PENTRU SUFLET (și importanța ECHILIBRULUI) în viața de zi cu zi.

Despre proiect, Valentin Bosioc, antrenorul vedetelor a declarat:

Dragilor, mă bucur să vă aduc în față un proiect la care am lucrat în ultima perioadă: CORE AND ABS REVOLUTION. Este un proiect tare drag sufletului meu, am muncit cu pasiune și am pus în el toată experiența mea din ultimii ani în industria fitness, studii demonstrate și rezultate personale. Vă garantez că veți avea parte de o experiență totală!

 

Valentin Bosioc este sportiv și model fitness, campion internațional la culturism clasic, semifinalist al primului sezon Ninja Warrior Romania. El este instructor fitness, antrenor personal și tehnician nutriționist cu acreditări recunoscute pe plan național și internațional. Ca o formalitate are și cursul de prim ajutor internațional absolvit și acreditat. În prezent este Master Trainer (Formator) la una din cele mai bune școli de formare profesională din domeniul acestei industrii din România.

Valentin a lucrat cu multe persoane publice din România și din afara țării, dar a ajutat și a transformat viața și altor câteva sute de persoane mai puțin publice.

I-a placut sportul încă din tinerețe. A început cu clasicul “tras de fiare”, a continuat cu judo, box, fotbal, rugby, aikido și altele. Îi place tot ce înseamnă mișcare, este la curent cu tot ce mișcă în industria wellness din țară și din afară. Totul a plecat din pasiune, ajungând să transforme un hobby în stil de viață și chiar în profesie, deși la origini este inginer.

A colaborat și colaborează cu diferite săli și cluburi sportive, dar este prezent și la domiciliul clienților, dezvoltând un concept de antrenament denumit generic F.B.I. (Full Body Ignition), cu rezultate foarte bune: scăderea grăsimii corporale (se ard până la 1000 calorii într-o ședință), creșterea forței, creșterea rezistenței, creșterea vitezei, tonifierea musculaturii și îmbunătățirea stilului de viață.

Fiind inițial autodidact, timp de peste 13 ani a învațat și experimentat pe propria persoana ce înseamnă sport făcut cu cap, o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos, ulterior perfecționându-și cunoștințele în domeniu prin cursuri specializate și convenții naționale și internaționale.

Crede ca în industria fitness/wellness totul se mișcă cu o viteză amețitoare și dacă nu te pui la curent cu absolut orice, dacă nu ești într-o continua învățare, riști să nu mai ții pasul și să rămâi în urmă. I-a placut întotdeauna să ofere un sfat sau o mână de ajutor, drept dovadă are o comunitate foarte mare adunată în jurul lui pe toate rețelele sociale și pe blog.

Valentin a antrenat persoane publice și mai putin publice, chiar dacă a lucrat cu celebrități, a facut treaba la fel pentru toată lumea. A oferit întotdeauna rezultate sănătoase, vizibile și pe termen lung.

În prezent Valentin are numeroase apariții în presa de specialitate, prezențe la convenții și evenimente wellness.

Consideră că ai nevoie de câteva ingrediente indispensabile pentru a avea o viață sănătoasă și lungă: echilibru, pasiune, perseverență, fără excese, fără abțineri, bun simț și o atitudine pozitivă. Din punctul lui de vedere un bun antrenor personal trebuie să își cunoască foarte bine oamenii cu care lucrează, să le ofere antrenamente personalizate în funcție de target și obiective, să le devină un bun prieten și chiar confident la nevoie.

Are un motto simplu, după care se ghidează în viață și după care iși îndrumă mereu oamenii cu care lucreaza: Toate bune, spor(t) in toate!

 

 

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top