Connect with us

Știri

Valentin de la MIREASA PENTRU FIUL MEU a recunoscut: „Am pierdut suma de un miliard la poker!”

Aventura concurentilor continua la „Mireasa pentru fiul meu”. Iata cele mai importante intamplari, printre care si afirmatia uluitoare a lui Valentin!

Aseara a fost o petrecere de pomina in casa de la „Mireasa pentru fiul meu”, caci concurentii au luat parte la petrecerea Valentinei.

Atitudinea lui Valentin i-a scos din sarite pe unii concurenti, dar si pe cei care au stat cu ochii pe „Mireasa pentru fiul meu”, intrucat, in urma celor spuse de cativa baieti din concurs, acesta ar fi pierdut sume mari de bani la jocurile de noroc.

„Le-am spus Lilianei si lui Aurel ca am pierdut suma de un miliard la poker pentru a-i testa”, a declarat ulterior Valentin.

valentin mireasa pentru fiul meu

Tot in cadrul emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” Adriana a declarat:

„Nu ma intereseaza ce a facut inainte de a intra in casa si nici ceea ce a facut pana in ziua cand am inceput sa ne cunoastem. Vreau sa ma raportez la Valentin pe care il cunosc eu.”

Pe de alta parte, Valentin s-a aratat suspicios in ceea ce o priveste pe Adriana, mai ales ca aceasta a continuat cu declaratiile, spunand: „Imi e rusine ca ma vede mama atunci cand ma sarut cu Valentin!”

Si daca tot vorbim de Adriana, aceasta s-a aratat foarte nemultumita de faptul ca Lavinia a deschis aerul conditionat, asta pentru ca este bolnava.

„Am o raceala de doua saptamani si nu imi trece din cauza ca Lavinia cere sa se dea drumul la aerul conditionat.

Toata casa e deranjata de faptul ca ea cere pornirea aerului”, a declarat concurenta de la „Mireasa pentru fiul meu”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top