Connect with us

Știri

Vasilica din Italia imparte Romania in doua: Avocatul Daniel Ionascu se ia la harta cu mama lui Mitoseru!

Este clar! Cazul Vasilicai din Italia a impartit Romania cel putin in doua. Mama lui Mihai Mitoseru i-a tinut partea romancei care s-a filmat jignind si amenintand-o cu moartea pe batrana de care avea grija in peninsula, lucru care l-a revoltat pe avocatul Daniel Ionascu.

Vasilica si-a justificat faptele care i-au umilit pe romanii din strainatate, in special pe cei plecati la munca in Italia, spunand ca viata in strainatate este foarte grea pentru ea si ca de un an si patru luni nu si-a tinut in brate copilasii.

CITESTE SI: MONICA TATOIU VS. VASILICA DIN ITALIA

Daniel Ionascu a spus ca ii este rusine cu Vasilica si ca aceasta i-a facut mult rau romanilor din strainatate. Mama lui Mitoseru s-a revoltat si i-a reprosat lui Ionascu ca o judeca prea aspru pe Vasilica.

Mama lui Mitoseru i-a acordat Vasilicai o a doua sansa spunand ca daca familia batranei din Italia nu au dorit sa o dea afara pe romanca inseamna ca aceasta a facut si lucruri bune.

„La 94 de ani judeca mai bine decat mine”, spune Vasilica, recunoscandu-si faptele de care ii este rusine. Vasilica din Italia a aparut pentru prima oara intr-un platou de televiziune, in emisiunea Simonei Gherghe de la Antena 1. Mama Vasilicai a declarat in aceeasi emisiune ca nu asa si-a crescut fata si ca nu o mai recunoaste deloc.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Tobescu Mihaita

    2015-11-01T20:29:25+02:00 at 20:29

    Buna seara va rog foarte frumos Doamna Simona ajutatima doresc sa pot lua lagatura domnul avocat Daniel Ionascu pt o situatie mai dificila pt gustodia unei fetite si lucrurile nu se fac corecte si se spala.in bani si se fac acte ilegale cand alta persoana poate mitui orice cu bani suntem oameni normali si ne dorim dreptatea curata al legi romaniei si dorim sa lua legatura cu domnul avocat..ma puteti ajuta cu un nr de tel va rog..multumes

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top