Connect with us
Un grav accident s-a produs în Huși, județul Vaslui, miercuri seara. Patru persoane au fost grav rănite și duse la spital. Doi copii sunt printre victime.

Știri

Vaslui: Accident în Huși – Patru persoane, grav rănite

Un accident grav s-a petrecut pe șoseaua Huși – Stănilești, în județul Vaslui, miercuri seara. Patru persoane au fost rănite și au ajuns în stare gravă la spital.

Incidentul rutier s-a petrecut ca urmare a ciocnirii frontale dintre două autoturisme. În urma impactului, șoferul uneia dintre mașini a rămas încarcerat și a avut nevoie de intervenția salvatorilor.

Printre victimele accidentului de la Huși se numără o mamă și cei doi copii ai săi. Aceștia au patru, respectiv opt ani.

Accident în Huși: Doi copii printre victime

 

“În urma impactului au rezultat patru victime, şoferul unui autoturism care a fost descarcerat, dar şi o mamă cu doi copii. Copilul de opt ani este în stare critică, are un traumatism cranio cerebral, este în comă indusă şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. În stare gravă este şi şoferul, dar şi celălalt copil de patru ani. Şi ei au fost transferaţi la Iaşi”, a declarat, pentru Mediafax, medicul Dan Ungureanu de la Ambulanţă.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe a avut loc accidentul.

La momentul transmiterii acestei știri, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top