Connect with us
Vaslui: Un tânăr mort şi unul grav rănit, în urma unui grav accident

Știri

Vaslui: Un tânăr mort şi unul grav rănit, în urma unui grav accident

Accident în Vaslui! Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit, în urma unui accident petrecut marţi seara pe DN 28, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, un tânăr de 19 ani, din localitatea Drînceni, aflat la volanul unui autoturism care se deplasa pe direcţia de mers Albiţa – Iaşi, pe un sector de drum situat în afara localităţii Drînceni, a pierdut controlul

autoturismului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe partea stângă a direcţiei de mers.

„În urma accidentului au fost rănite două persoane, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului, un bărbat de 20 de ani, care a decedat la scurt timp după ce a fost transportat la spital, şi un alt tânăr de 18 ani, care a suferit mai multe leziuni şi a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui,

Silvia Manta.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Citește și: Accident grav cu un microbuz în Austria. Opt români au fost răniți

Sibiu: Copil de patru ani, rănit într-un accident produs într-un sens giratoriu din municipiu

Un băieţel de 4 ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie cu traumatism toracic, după ce a fost rănit într-un accident rutier, în timp ce se afla într-o maşină cu mama sa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga.

Potrivit sursei citate, copilul a fost preluat rapid de la locul accidentului de o ambulanţă care s-a aflat întâmplător în apropiere şi se îndrepta spre un alt caz în localitatea Marpod.

În urma accidentului, copilul a fost rănit şi mama lui a făcut un atac de panică. Un tânăr de 27 de ani din Sibiu a intrat cu maşina în autoturismul în care se afla copilul, într-un sens giratoriu din municipiu, pentru că nu s-a asigurat când a schimbat banda de circulaţie,

potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, Ionuţ Nartea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top