Connect with us

Știri

Vedete 100% naturale

In timp ce multe celebritati apeleaza la tot felul de operatii estetice pentru a opri timpul in loc, ele se jura ca nu au suferit nicio interventie chirurgicala. Sa le credem?

Scarlett Johansson. Diva de la Hollywood pune frumusetea ei pe seama genelor bune si spune ca aspectul sau fizic se datoreaza bunatatii naturii. Cu toate astea, tabloidele spuneau la un moment dat ca nasul nu este tocmai…natural. “Categoric nu cred in operatiile estetice. Nu vreau sa ajung o cotoroanta. Nu ar fi deloc amuzant”, a declarat Johansson, ca reactie la barfele aparute in presa.

Kate Winslet. Actrita cunoscuta pentru rolul din „Titanic” nu doar ca nu a fost supusa vreunei tehnici de infurmusetare artificiala, dar a infiintat si un grup special, alaturi de Emma Thompson si rachel Wisz, care lupta fix impotriva operatiilor estetice facute de anumite colege de la Hollywood. “Nu voi face niciodata astfel de operatii. Ele sunt impotriva moralei mele, impotriva felului in care m-au crescut parintii mei si impotriva a ceea ce eu consider o frumusete naturala. Sunt o actrita si nu vreau sa-mi inghet expresia fetei”, a declarat vedeta.

Vedete 100 % naturale

Sofia Vergara. Una dintre cele mai apreciate actrite de seriale tv, diva face furori cu bustul sau generos, despre care spune cu mandrie ca este 100% natural. Ba mai mult, in adolescenta dorea sa faca o operatie de micsorare a sanilor, care erau prea mari. „Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. Sunt mandra de corpul meu si as fi impocrita sa ma plang ca oamenii se uita la mine doar pentru felul in care arat”, a spus aceasta.

Salma Hayek. Vedeta de la Hollywood este si ea o militanta impotriva operatiilor estetice si spunea intr-un interviu ” Cred ca orice femeie are dreptul de a lupta pentru a-si pastra frumusetea, dar operatiile estetice sunt un fel de uniforma a unei generatii. Operatiile acestea nu sunt neaparat frumoase. Nu este ceva ce tine de ridur, ci pur si simplu ele nu te fac mai frumoasa.”

Anne Hathaway. Chiar daca nu se considera frumoasa, aceasta declara „Nu sunt sunt draguta, dar sunt autentica. Cred ca am niste trasaturi ciudate, dar este in regula, pentru ca autenticitatea este mult mai importanta”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top