Connect with us

Știri

Vedetele din Romania reactioneaza la tragedia din Club Colectiv

Dupa tragedia din Club Colectiv reactiile nu au intarziat sa apara. Atat oamenii simpli, cat si vedetele sunt alaturi de familiile indurerate si de victimele cumplitului incendiu.

Una din artistele care s-a sesizat cu privire la incendiul din Club Colectiv este Delia. Cantareata a declarat pe Facebook ca isi anuleaza concertele din perioada urmatoare, din respect pentru cei indoliati.

„Din respect pentru familiile indurerate in urma incidentului de aseara, concertele mele din perioada urmatoare, incepand cu cel din seara asta in Bamboo, sunt anulate/amanate.  Sunteti in gandurile si rugaciunile mele. Sunt indurerata, nu am cuvinte”, a scris artista.

VEZI AICI: VIDEO: Imagini socante din club Colectiv din timpul incendiului

CITESTE SI: Declaratie martor club Colectiv: „Mi-a luat foc parul”

Cristian Tudor Popescu a afirmat luni dimineata, la Europa FM, ca fiul sau a cantat de trei in clubul Colectiv si doar „printr-o intamplare” nu s-a aflat acolo in noaptea tragediei.

„Fiul meu a cantat acolo de trei ori cu formatia si ar fi fost absolut firesc sa se afle acolo. Printr-o intamplare nu s-a aflat acolo in noaptea respectiva. Fireste ca asta m-a socat, m-a cutremurat pe mine personal, asa si in cazul altora”, a spus ziaristul, invitat la Europa FM.

Iata ce alti artisti romani sunt alaturi de cei care sufera in acest moment!

Andreea Balan: „cuvintele sunt de prisos….
condoleante familiilor..
sincere urari de sanatate ranitilor …”

Inna: „People died last night in Romania attending a show. It is a disaster for our country. RIP” / „Oameni au murit aseara in Romnai in timp ce participau la un concert. Este un dezastru pentru tara noastra”

Tudor Chirila: „Din pacate eu nu ma calific pentru a dona sange, asa ca tot ce pot face este sa dau share acestei mobilizari. Cred ca e important sa fim solidari cu victimele din Colectiv. Doamne ajuta!”

Andi Moisescu:” Noapte de coșmar. Dumnezeu să-i odihnească. ‪#‎colectiv‬

Andra: „Dumnezeu sa aiba grija de ei! Stiu ca am multi fani si prieteni, asa ca va rog, sa dam o mana de ajutor sa donam sange pentru cei care au nevoie!

CITESTE AICI Tragedia Colectiv prin ochii unei asistente: „Am urme de piele arsa, pe mine, pe echipament”

VEZI SI: Chitaristul trupei Goodbye to gravity, Vlad Telea, a murit la spital.

Sunt 155 de răniţi care au nevoie de sânge în urma accidentului ce a avut loc în Bucureşti. Cei care vor să doneze pot veni de la ora 8 la Centrul de transfuzii din Bucureşti, de lângă Piaţa Victoriei, doctor Caracaş nr.2 şi la centrul de donare de la Spitalul Universitar. Tot respectul pentru toţi cei care merg sa doneze!

Pentru a dona trebuie să aveţi:

1. Vârsta între 18 şi 65 de ani. Sunt menţiuni speciale pentru cei care donează pentru prima dată la peste 5o de ani.
2. Greutatea de cel puţin 50 de kilograme;
3. Temperatura mai mică de 37,5 grade Celsius;
4. Stare generala bună, cu discernământ prezent, fără semne de intoxicaţie cu etanol sau droguri, subnutriţie, icter, cianoză, dispnee, anemie.”

Fostul jurat de la „Dansez pentru tine”, Wilmark, a fost prezent la concertul din Control si a facut marturisiri socante: „Ambulanțele erau aici afară, noi eram înăuntru. E ceva de mers până acolo. Mulți oameni care țipau și erau plini de răni. Și am început să luăm oameni și să-i aducem aici, afară”.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top