Connect with us
Veste mare pentru toți pensionarii din România! Cea mai bună decizie din ultimii ani

Știri

Veste mare pentru toți pensionarii din România! Cea mai bună decizie din ultimii ani

Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, a susţinut, luni seară, la un post de televiziune, că nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă până la momentul la care coaliţia PSD-ALDE îşi va încheia aplicarea programului de guvernare, conform news.ro

„Acest program de guvernare nu este unul care trebuie indeplinit 25-50%. Este doar minimul de la care plecam. Am spus in program ca pensia, de la 193 de euro cat era in decembrie 2016, cat era punctul de pensie, va urca la 386 de euro in 2020, aşa se va intampla, pentru

ca astazi este 237 de euro”, a spus, la Antena 3, Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila si coordonator al programului de guvernare al PSD.

„Cu alte cuvinte, în programul de guvernare spunem că din decembrie până în decembrie, în mandatul Guvernului PSD-ALDE nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă faţă de momentul de acum patru ani de zile sau acum doi ani de zile, pentru că au trecut doar doi ani”, a explicat Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă şi coordonator al programului de guvernare al PSD.

Ce model se vrea urmat

”Am fost partener în realizarea programului de guvernare, alături de Liviu Dragnea. În construirea lui au fost foarte multe discuţii, am încercat să vedem care e viziunea politică.

Noi vrem să urmăm modelul irlandez. Irlanda este ţara din Uniunea Europeană care are cea mai mică povară fiscală. Economia României a crescut cu 24%. Am depăşit Grecia, anul acesta vom depăşi Cehia şi Portugalia.

În 2020 vom depăşi Finlanda şi vom ajunge pe locul 12, acum suntem pe locul 16. În 2016, veniturile românilor erau de 50 de miliarde de euro, noi vrem să ajungem la 75 de miliarde de euro.

Citete și: Liviu Dragnea: ” La sfârşitul acestui an, legea pensiilor va fi adoptată”

Acum suntem la 62 de miliarde. De când a venit coaliţia PSD-ALDE la guvernare au venit peste 12 miliarde de euro şi vor mai veni 13 miliarde”, a mai declarat Vâlcov la Antena 3, unde a mers după o lungă perioadă de absenţă publică.

1 Comment

1 Comment

  1. ARITINA DOBOS

    2018-07-17T17:07:20+03:00 at 17:07

    si vine PNL sau alt partid si o injumatateste asa cum s-a mai intamplat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top