Connect with us

Știri

Vica Blochina – A fost filmata de camerele de supraveghere cand se cauta prin buzunare ca sa achite nota de la ziua ei!

VIDEO EXCLUSIV | Uite-o pe Vica Blochina in cel mai penibil moment din viata ei! A fost filmata de camerele de supraveghere cand se cauta prin buzunare ca sa achite nota de la ziua ei! A chemat 20 de invitati, i-a cazat si le-a dat sampanie dar n-avea decat 2.000 de lei in buzunar.

Saptamana trecuta, informatia ca Vica Blochina a fost agresata de patronul unui hotel de lux de pe litoral care i-a umflat si nota de plata, a explodat in presa din Romania. WOWbiz.ro va prezinta astazi imagini de la asa-zisul incident, realizate de camerele de supraveghere ale resortului din Costinesti.

Cu o saptamana si jumatate in urma, Vica Blochina si-a invitat prietenii la ziua ei, pe litoral. Vedeta a ales pentru acest eveniment o locatie de lux: Vox Maris Grand Resort, unde a ocupat timp de trei nopti un apartament de 3 camere care in aceasta perioada costa  1.350 de lei pe noapte., deci un total de 3.835 lei. La plecare, Vica a reclamat ca patronul i-ar fi umflat nota de plata de la cazare dar si cea de la masa organizata in cinstea zilei ei si pentru ca nu a vrut sa plateasca, ar fi ajuns sa fie agresata de acesta si de bodyguarzi.

Citeste mai mult pe wowbiz.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top