Categorii Știri

Vica Blochina – A fost filmata de camerele de supraveghere cand se cauta prin buzunare ca sa achite nota de la ziua ei!

VIDEO EXCLUSIV | Uite-o pe Vica Blochina in cel mai penibil moment din viata ei! A fost filmata de camerele de supraveghere cand se cauta prin buzunare ca sa achite nota de la ziua ei! A chemat 20 de invitati, i-a cazat si le-a dat sampanie dar n-avea decat 2.000 de lei in buzunar.

Saptamana trecuta, informatia ca Vica Blochina a fost agresata de patronul unui hotel de lux de pe litoral care i-a umflat si nota de plata, a explodat in presa din Romania. WOWbiz.ro va prezinta astazi imagini de la asa-zisul incident, realizate de camerele de supraveghere ale resortului din Costinesti.

Cu o saptamana si jumatate in urma, Vica Blochina si-a invitat prietenii la ziua ei, pe litoral. Vedeta a ales pentru acest eveniment o locatie de lux: Vox Maris Grand Resort, unde a ocupat timp de trei nopti un apartament de 3 camere care in aceasta perioada costa  1.350 de lei pe noapte., deci un total de 3.835 lei. La plecare, Vica a reclamat ca patronul i-ar fi umflat nota de plata de la cazare dar si cea de la masa organizata in cinstea zilei ei si pentru ca nu a vrut sa plateasca, ar fi ajuns sa fie agresata de acesta si de bodyguarzi.

Citeste mai mult pe wowbiz.ro

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre vica blochinawowbiz

Acest site foloseste cookies.

Read More