Connect with us
Victor Ponta a făcut mărturisirea care a șocat pe toată lumea. Politicianul mai are un copil

Știri

Victor Ponta a făcut mărturisirea care a șocat pe toată lumea. Politicianul mai are un copil

Victor Ponta este un politican român foarte vizibil în viața publică. Toată lumea știe că el este căsătorit cu Daciana împreună cu care are doi copii. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Ponta a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. El a spus că, de fapt, nu are doi, ci trei copii și că nu poate vorbi despre asta decât în prezența soției lui.

Victor Ponta a declarat că are trei copii, nu doi așa cum știa toată lumea

Marea dezvăluire a fost făcută de către Ponta în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Acolo, liderul Pro România a lăsat să se înțeleagă că are mai mulți copii decât era cunoscut opiniei publice. Ponta are un băiat de 17 ani din prima căsătorie și o fată de 12 ani din căsnicia cu Daciana Sârbu. În interviul de la Kanal D, politicianul a sugerat că familia lui e mai numeroasă decât știe lumea.

El a spus că își dorește să fie un tată bun pentru băiatul și fetele lui.

„Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dv,„Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, a declarat  el.

Pentru că telespectatorii au rămas pe gânduri și și-au făcut tot felul de scenarii, moderatoarea emisiunii a revenit cu o postare pe pagina ei de Facebook în care a lămurit acest subiect.

Denise Rifai a spus că Ponta și Daciana au acum trei copii, un băiat și două fete, întrucât au adoptat o fetiță.

„Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a făcut-o în această seară, legat de faptul că are trei copii, și nu doi, așa cum știam cu toții, până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm! Așa vești frumoase să tot auzim!”, a dezvăluit Rifai pe rețeaua de socializare.

Prima fotografie cu fiica lui Victor Ponta

Imaginea cu Maria, fiica adoptată de Victor Ponta a fost publicată de Daciana Sârbu, pe Instagram în urmă cu 3 săptămâni.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top