Connect with us

Știri

Victor Ponta, lovitură dură pentru Liviu Dragnea. Imaginile care dau totul peste cap

Victor Ponta continuă seria atacurilor la Liviu Dragnea și scoate la iveală imagini cu președintele PSD în ipostaze inedite.

Recent, fostul premier a prezentat public o poză în care Liviu Dragnea apare de fostul șef al SRI, George Maior. În imaginea respectivă se poate observa și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Da, stimați români – Liviu Dragnea luptă de mult cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros – bla bla/ din interior lupta cu ei! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți!

Ah – da / și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie tradițională – nu e așa?

Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar că să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet, să scape de răspundere penală și să își promoveze propriul interes !!!

România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui Dragnea și a familiei sale!

Sper să îl întrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune / dacă nu are timp îi rog pe curajosii din CEX-ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pentru “Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior și cu Kovesi în anii trecuți!

Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simt dar și de viitorul nostru! Eu am această datorie!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Victor Ponta vine cu noi imagini

Președinte PRO România a mai publicat acum încă o poză, în care Dragnea apare alături de foștii vicepremieri Gabriel Oprea și Vasile Dîncu.

Pe lângă aceasta, Ponta a mai arătat încă o poză, în care șeful PSD pare că discută amiabil cu Florian Coldea și George Maior, cei despre care acum spun că ar fi reprezentanții „statului paralel”.

Ponta spune că Liviu Dragnea minte când spune că fotografiile au fost realizate în cadru oficial, precizând că una dintre ele este făcută la ziua unei persoane născute în septembrie.

„Nu era niciun eveniment oficial, era un eveniment privat, pentru că erau şi prieteni, şi membri de familie, era la ziua cuiva în septembrie. Uite era şi domnul Dîncu. Dîncu nu avea o poziţie oficială.

Erau persoane care nu au funcţii. Erau chestiuni private. Nu este nimic ilegal, nu s-a discutat nimic ilegal. De ce minte domnul Dragnea că a fost, ba nu a fost?”, a adăugat Ponta.

În opinia lui Ponta, „nu există bătălia cu statul perpendicular, oblic”.

„Este o minciună prin care domnul Dragnea vrea să acapareze instituţiile statului. (…) Îmi aduc minte cât de mult s-a luptat să vină la ziua lui George Maior. A întrebat de zece ori când e, unde e, nu cumva să nu fie invitat. 

Întâmplător, poza nu este de la ziua lui George Maior, este de la ziua cuiva care este născut în septembrie. Cred că domnul Ghiţă a făcut fotografiile”, a adăugat Ponta.

Mai mult, Victor Ponta a plusat şi a precizat că Sebastian Ghiţă ar avea fotografii de celebra „tăiere a porcului când Dragnea fugea după Kovesi să îi dea şorici”.

Reacția lui Dragnea la pozele postate de Victor Ponta

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că fotografia publicată de Victor Ponta a fost făcută, cel mai probabil, la ziua SRI, spunând că există mai multe de acest fel, deoarece era un fotograf al SRI care le făcea tuturor participanţilor.

Dragnea îl acuză pe George Maior că dă pozele.

„Habar nu am dacă fotografia de aseară e reală sau nu, securiştii sunt în stare de orice. Nu am negat că m-am întâlnit cu Maior sau Coldea. Cred că era un eveniment, ziua SRI.

Erau peste 100 de oameni, eram vicepremier, membrii Guvernului, conducerile ICCJ, Parchete. 100 şi ceva de persoane, primeam invitaţie şi mergeam.

Mâine poate apare o poză cu mine şi Gabi Vlase (n.r.: actualul şef al SIE), chiar am făcut poze cu el. Nu am de unde să ştiu atunci că Maior şi Kovesi stăteau cu fundul pe protocoale neconstituţionale”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citește și: Liviu Dragnea îi dă replica Gabrielei Firea. Ce se va decide în CEx al PSD

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top