Connect with us
istorie-24072015

Știri

Video: 5 momente importante din istorie

De-a lungul timpului au existat momente importante in istorie care au afectat intreaga omenire. Uite care sunt cele mai importante dintre ele si urmareste video-urile cu imaginile surpinse chiar in plina desfasurare.

CITESTE SI: 5 LUCRURI DE LA VECHII GRECI FOLOSITE IN MEDICINA MODERNA

In istorie au existat anumite momente cheie care au fost decisive in existenta noastra planetara. Iata topul celor mai importante 5 momente!

1. Atacurile de la 11 septembrie.

Atacurile care au avut loc la 11 septembrie 2001 au intrat in istorie, schimband lumea si aratandu-ne tuturor care este adevarata fata a terorismului mondial. Video-ul de mai jos suprinde momentul in care turnurile gemene au fost lovite de avioane.

2. Caderea zidului Berlinului.

Construit in anul 1961, zidul Berlinului a despartit timp de 28 de ani Berlinul de Est de Berlinul de vest si de Republica Democrata Germana. Tara a fost reunificata in anul 1990 iar doi ani mai tarziu am astitat la caderea zidului Berlinului.

3. Asasinarea Presedintelui Kennedy.

Cel de-al 35-lea Presedinte al SUA, John Fitzgerald Kennedy a fost asasinat in anul 1963, de catre Lee Harvey Oswald, in orasul Dallas, chiar in timpul unei vizite oficiale, in vazul multimii care il aclama. Chiar daca Kennedy a fost informat de riscul unei plimbari prin multime intr-o masina decapotabila, fostul presedine nu a tinut cont de acest sfat.

4. Lansarea Titanicului.

Cel mai celebru vas de croaziera din intreaga istorie, Titanicul, era in anul 1912 cel mai mare si puternic vapor construit vreodata. Titanicul s-a scufundat la 600 de km de tarmul canadian, iar multi pasageri de la bord au murit in apele oceanului pentru ca nu au existat suficiente barci de salvare.

5. Misiunea care a dus primul om pe Luna. 

La borul lui Apollo 11, Neil Amstrong a fost primul om care a pus piciorul pe Luna. Iata mai jos inregistrarea care a intrat in istorie!

Tie care dintre aceste momente ti s-a parut cel mai important?
Sursa foto: davefm.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top