Categorii Știri

VIDEO: Anul 2015 in 60 de secunde. Cele mai importante evenimente

A fost lansat un filmulet de 60 de secunde care surprinde cele mai importante evenimente ale anului 2015. Acesta a fost realizat de Reuters si cuprinde incidente precum atacurile de la Charlie Hebdo, criza refugiatilor, atentatele din Paris sau doborarea avionului rusesc de catre Turcia.

Filmuletul se numeste „Anul in 60 de secunde” si incepe cu atacul terorist de la revista Charlie Hebdo, din Paris, continua cu atacurile de pe plaja din Egipt, apoi cu imaginile unor ostatici tinuti de ISIS in custi.

APOCALIPSA ISIS: Cum ar putea indeplini Occidentul o PROFETIE a gruparii Statul Islamic

Liderul gruparii STATUL ISLAMIC, mesaj amenintator de CRACIUN: „Va fi cimitirul vostru…”

Pe parcursul celor 60 de secunde sunt evidentiate momente importante precum intalnirea istorica dintre Barack Obama si Raul Castro la summitul din Panama, uciderea leului Cecil, dar si protestele negrilor din orasele americane, dupa ce un politist a ucis un tanar de culoare.

Printre evenimentele marcate in videoclip se numara si criza imigrantilor, care este reprezentata prin mai multe imagini de la sosirea valului de imigranti pe tarmurile europene pana la drumul anevoios parcurs de migranti pentru a ajunge in vestul Europei.

Este evidentiata si prabusirea avionului rusesc in peninsula Sinai, apoi sunt prezentate sangeroasele atacuri teroriste din Paris. In plus, apar si imagini cu membrii ISIS care ameninta ca vor ataca Washingtonul.

Cum vrea STATUL ISLAMIC sa cucereasca lumea! Vezi DOCUMENTUL care dezvaluie PLANUL teroristilor

Filmuletul realizat de cei de la Reuters se incheie cu prabusirea avionului militar rusesc in Siria, dupa ce a fost atacat de Turcia, iar ultima imagine este ce a unui tun care trage in departare.

Sursa foto www.telegraph.co.uk 

Acest site foloseste cookies.

Read More