Connect with us
VIDEO - Cum arata casa unui terorist. IMAGINI din locuinta lui Omar Mateen, autorul atentatului din Orlando

Știri

VIDEO – Cum arata casa unui terorist. IMAGINI din locuinta lui Omar Mateen, autorul atentatului din Orlando

Politistii au descins in casa autorului celui mai sangeros atentat terorist de la 11 septembrie 2001 incoace, Omar Mateen. Tanarul cu origini afgane a ucis 50 de persoane care se distrau intr-un club gay (Pulse Night) din Orlando, Florida, la sfarsitul saptamanii trecute.

Conform martorilor, Mateen radea isteric in timp ce impusca oamenii. Dintre cele 50 de victime, 20 au murit pe loc si alte 30 s-au mai zbatut cateva minute intre viata si moarte la spital fara reusita.

Initial, presa americana a scris ca teroristul ar fi fost militant sau membru al gruparii teroriste Stat Islamic, insa ieri seara, politia din Florida a declarat ca tanarul nu avea nicio legatura cu extremistii irakieni. Acesta avea o afinitate pentru Statul Islamic si se informa foarte des pe Internet despre crimele odioase comise de teroristi.

ATENTAT TERORIST INTR-UN CLUB GAY DIN ORLANDO: Fanii Harry Potter sunt in doliu

Povestea tanarului care a pregatit un ATENTAT TERORIST la Parada Gay din Los Angeles

Date despre Omar Mateen:

– Divortat din 2011, locuia in Fort Pierce, la 193 de kilometri sud-est de Orlando. Locuia cu actuala partenera si cu fiul acesteia;
– Avea o afinitate pentru Statul Islamic si nu a facut niciodata parte dintr-o organizatie terorista.

Jurnalistii de la Daily Mail au patruns in casa criminalului inainte sa ajunga organele de ancheta si au fotografiat locul in care acesta isi planuia atentatul zi de zi. Apartamentul este plin de jucarii de plus, globuri si postere cu personaje din desene animate.

Omar Mateen avea un colt in casa unde se antrena si facea piese pe care le adauga arsenalului sau. Casa lui Mateen este o casa a contrastelor: printre carti si DVD-uri cu Star Wars se numara si carti din literatura musulmana. Vezi mai jos videoclipul:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top