Connect with us
desene

Știri

VIDEO EMOȚIONANT. Cât de intens trăiește o fetiță desenele animate

Nu ai plâns niciodată când ai fost copil văzând un desen animat preferat sau un film emoționant? Toți copiii sunt sensibili la anumite momente din filme și desene demonstrând că suflețelul lor este plin de bunătate și candoare.

O fetiță blondă care călătorea cu mașina cu părinții ei s-a arătat extrem de emoționată în timp ce urmărește „Alvin și veverițele” (Alvin and the chipmunks), desenele animate preferate ale multor copii. Scena care a emoționat-o pe micuță este cea în care un bebeluș pinguin se reunește cu mama acestuia. Părinții care au postat videoclipul cu fetița lor au vrut să arate cât de emoționată este fetița lor văzând acest desen animat. Și nu e de mirare dacă vă spunem că în doar 15 zile emoția unei micuțe a strâns 2.300.000 vizualizări pe YouTube.

VEZI ȘI: EMOȚIONANT – CUM L-A DEMIS O FETIȚĂ PE UN MARE OM DE AFACERI

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top