Connect with us

Știri

VIDEO: Marius Moga, videoclip cu iubita insarcinata

Compozitorul Marius Moga a lansat un nou videoclip impreuna cu Achi , intitulat ,,Suntem pasari calatoare”.

Micul Mozart, isi contruieste o noua familie frumoasa alaturi de Bianca Lapuste care apare si ea, insarcinata, in videoclp. La finalul melodiei, Marius face un gest tandru, sarutandu-i burtica logodnicei sale.

CITESTE SI: EA ESTE SIA DE ROMANIA! MAI BUNA DECAT ORIGINALUL? 

Producatorul Moga a ales de data aceasta o pisa vesela, optimista. Povestea incepe cu Marius si Bianca intr-o decapotabila reto, care pornesc la drum, pe parcurs intalnindu-se cu familia extinsa de la deMoga Music.

Actiunea videoclipului ne plimba de la Sibiu, la Alba Iulia, unde se intalneste cu familia, Marius mergand chiar si la mormantul bunicului sau despre care spune ca el este omul care l-a invatat engleza. La mormantul bunicului, Marius ciocneste un pahar in semn de recunostiinta. In videoclip apar parintii si bunica lui Moga.

Ultima locatie o reprezinta satul din care se trag parintii lui, Sugag, unde se incinge o mare hora. Videoclipul este semnat, bineinteles de fratele artistului, Iulian Moga.

Dupa lansarea videoclipului, logodnica artistului, Bianca Lapuste a postat pe pagina de facebook melodia alaturi de un mesaj emotionant ,, Sunt mândra cu o așa familie! Suntem trei păsări călătoare. La care se adaugă gasca de prieteni minunați. Chiar dacă sunt alături de tine zi de zi, nu încetezi sa ma uimești si sa ma surprinzi cu geniul si sufletul tău, ambele nemărginite.Te iubesc si îți mulțumesc ca exiști!”

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top