Connect with us

Știri

VIDEO. OANA ZAVORANU a marturisit cum se chinuia tatal ei cu mama sa. PLUS: „Mama ma uraste!”

Invitata in luna februarie la emisiunea UN SHOW PACATOS de la Antena 1, Oana Zavoranu a declarat ca este convinsa de faptul ca mama ei o uraste si ii doreste tot ce e mai rau, imediat dupa ce aceasta a fost internata la Institutul Clinic Fundeni.

`Daca parintii au drepturi, sa stiti ca si copiii au drepturi`. Oana Zavoranu a declarat la Capatos ca mama ei o uraste pentru ca s-a pricopsit cu ea dupa ce s-a casatorit cu un `barbat influent` care i-a pus lumea la picioare. Vedeta a declarat ca Marioara Zavoranu nu a trecut-o in testament, desi averea ii apartine.

CITESTE SI: IATA CUM SI-A DORIT MARIOARA ZAVORANU SA FIE INMORMANTATA

`Mi-a zis de multe ori ca are senzatia ca m-a schimbat la maternitate`, mai spunea Oana la acea vreme, argumentand ura mamei sale fata de ea. `Omul ala (n. r.: se refera la tatal ei), a trait cu greu, chinuit. Pentru ca e greu sa traiesti cu mama.

Este nu o persoana dificila, ci foarte dificila, foarte schimbatoare, foarte dura, tiranica. Zavoranu a iubit-o saracu’, pana a inchis ochii, dar a iubit-o undeva in sufletul lui dar era la capatul puterilor.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top