Connect with us

Știri

VIDEO! Premiera mondiala „Razboiul Stelelor”! In Romania se lanseaza abia pe 18 decembrie

S-a terminat asteptarea pentru fanii indragitei serii „Razboiul Stelelor”! Dupa o pauza de aproape un deceniu, pe 14.12.2015 s-a lansat noul film, „Trezirea Fortei”. Premiera mondiala a avut loc cu mare fast, la Los Angeles. Din pacate, iubitorii „Star Wars” din Romania mai au de asteptat 4 zile pana la lansare.

„Star Wars Episode VII” este cel de-al saptelea film planificat al seriei „Star Wars”. Acesta va fi primul film Razboiul Stelelor produs de „Lucasfilm” aflat in proprietatea companiei Disney.

Printre noile personaje a filmului se afla si cateva vedete in ascensiune ale Hollywood-ului, precum Oscar Isaac si Lupita Nyong’o, dar si nume necunoscute publicului, precum Daisy Ridley. Aceasta actrita britanica de numai 23 de ani este Rey, o razboinica intergalactica.

Unul din misterele care planeaza asupra desfasurarii filmului, a carui intriga a fost tinuta in mare secret pana acum, este ascendenta lui Rey. Numele sau de familie nu este dezvaluit, iar speculatiile curg valuri pe internet privind o eventuala inrudire cu Leia si dinastia Skywalker.

Din pacate, insa, fanii din Romania mai au de asteptat 4 zile pana la lansare.

In regia lui J.J. Abrams, pelicula este o continuare a faimoasei saga creata de George Lucas, dar de data aceasta actiunea se petrece la 30 de ani distanta de la episodul al saselea al seriei, „Razboiul Stelelor: Intoarcerea lui Jedi”, lansat in 1983.

Filmul „Star Wars: Trezirea Fortei” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 18 decembrie 2015, in format 3D (in varianta subtitrata, precum si dublata), IMAX 3D si 4DX (in varianta subtitrata).

Sursa foto www.ibtimes.co.uk

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top