Connect with us
VIDEO. A sarit de la o altitudine de 7 kilometri, fara parasuta! Pe ce a aterizat

Știri

VIDEO. A sarit de la o altitudine de 7 kilometri, fara parasuta! Pe ce a aterizat

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Credeai ca ai vazut tot ce se putea vedea din categoria „sarituri cu parasuta”? Nici Felix Baumgartner, celebrul saritor din stratosfera nu a reusit performanta care socheaza Internetul de cateva zile bune.

Luke Aikins, un barbat in varsta de 42 de ani ne facem sa spunem ca e mare gradina Domnului, dar el a preferat ‘sa sara gardul’ de la o inaltime de 7.620 de metri (7 kilometri si 620 de metri, adica aproape 8 kilometri). Ca sa va dati seama cat de mult inseamna aceasta distanta, inchipuiti-va ca dintr-un capat in altul, Bucurestiul are putin peste 7 kilometri. Puneti aceasta distanta in picioare si veti obtine imaginea.

Luke Aikins este un impatimit al sariturilor de la mare inaltime si are la activ 18.000 de sarituri. Saritura fara parasuta surprinsa de camerele de luat vederi a fost efectuata in Simi Valley. Aceasta a aterizat pe o panza ce masura 30 pe 30 de metri, iar evenimentul a fost transmis live de televiziunea americana Fox.

Balon prabusit in Texas (SUA). 16 oameni au murit

ATAC ARMAT IN AUSTIN – Exista mai multe victime

„Plonjonul lui Aikins reprezinta incununarea unei cariere de 26 de ani si va stabili un nou record personal si mondial pentru saltul de la cea mai mare inaltime efectuat fara parasuta sau costum cu aripi”, a spus PR-ul sportivului.

Aikins a declarat cu putin timp inainte sa aterizeze pe plasa din Simi Valley ca nervii si emotiile sunt inevitabile in astfel de cazuri. Vezi mai jos videoclipul care face furori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top