Connect with us

Știri

VIDEO: Un robot ce nu mai poate fi controlat SE APROPIE de PAMANT. Impactul ar fi INEVITABIL!

Rusii ameninta planeta Pamant direct din spatiu! Agentia spatiala ruseasca a pierdut controlul unui vehicul robotizat trimit in cosmos. Este vorba despre Progress 59, un robot care a iesit din radarele astronomilor rusi si se indreapta spre Pamant, iar impactul ar fi inevitabil, scrie presa internationala.

Scenariul din filmul SF „Gravity” ar putea deveni realitate si asta deoarece robotul Progress 59 a suferit defectiuni serioase ce au alertat imediat oamenii de stiinta rusi. Acesta s-a defectat ieri dupa ce a fost lansat pe orbita, intr-o expeditie cu scopul de a alimenta Statia Spatiala Internationala.

CITESTE SI: SILVIU PRIGOANA A SUNAT LA AUTORITATEA TUTELARA. ADRIANA BAHMUTEANU ESTE IN PERICOL

Robotul a fost lansat de pe un cosmodrom din Kazahstan cu ajutorul unei rachete Soyuz. Robotul a transmis imagini de la bord care arata ca se invarte haotic, aratand ba Soarele, ba Pamantul.

Purtatorul de cuvant al NASA, Rob Navias, spera la un miracol pentru salvarea acestui robot important pentru expeditiile spatiale. „Aproape imediat după separarea vehicului spaţial de rachetă, o serie de probleme de telemetrie au afectat Progress 59. Nu s-a primit nicio confirmare a deschiderii antenei de navigaţie şi nicio confirmare a presurizării sistemului de propulsie al vehiculului spaţial“, a explicat Navias pe indelete defectiunea suferita de masinaria de zbor ruseasca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top