Connect with us
pisica

Știri

VIDEO WOW. O pisică SUPER-INTELIGENTĂ ghicește MEREU unde se ascunde bila!

Se spune că pisicile sunt extrem de inteligente și de multe ori pot să le dea gata chiar și pe oameni. Pentru că deja am intrat în luna minunată a sărbătorilor de iarnă, îți prezentăm un videoclip cu una dintre, probabil, cele mai smart pisici din lume, care ghicește de fiecare dată unde se ascunde bila, după mai multe permutări.

Kido stă liniștit și așteaptă ca stăpâna lui să își facă treaba. Privirea lui atentă ne arată încă din secunda unu a videoclipului că motanul are capacitatea de a urmări castroanele metalice sub care se ascunde bila. La final, atunci când mai apare un castron, Kido dă dovadă că nimic nu îl mai poate surprinde, iar stăpâna îl felicită mângâindu-l pe cap.

CITEȘTE ȘI: MINIONȘII ÎȚI CÂNTĂ JINGLE BELL

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top