Connect with us
Noi incidente violente au avut loc in orasul Milwaukee din SUA, dupa uciderea unui tanar de culoare de catre fortele de ordine.

Știri

Violente in SUA, dupa uciderea unui barbat de culoare in Milwaukee

Incidente grave au avut loc in orasul Milwaukee din SUA, dupa ce politistii au impuscat mortal un tanar de culoare. Circa 100 de oameni au iesit sa protesteze fata de comportamentul ofiterilor de politie, dar situatia a degenerat rapid.

Multimea furioasa a dat foc mai multor masini de politie, atacand fortele de ordine. Protestatarii au jefuit si o benzinarie, pe care ulterior au incendiat-o. Mai multe focuri de arma au fost trase pe strazile orasului, iar un politist a fost ranit.

Violentele vin dupa ce fortele de ordine americane au impuscat mortal un tanar de culoare care avea asupra lui o arma.

Citeste si:Atac armat: Politisti impuscati in Baton Rouge, Louisiana

Incidentul a avut loc vineri noaptea. Agentii de politie au oprit o masina in care se aflau doua persoane. Acestea au iesit din automobil si au luat-o la fuga, ignorand somatiile politistilor, care au inceput sa ii urmareasca pe jos.

Un barbat de culoare care se afla in masina a scos o arma, iar un politist a tras in el, omorandu-l. Politistul care a tras a fost suspendat, fiind pus sa se ocupe de probleme administrative pe timpul anchetei. Acesta lucreaza pentru departamentul de politie din Milwaukee de sase ani, iar de trei ani este ofiter. Numele victimei nu a fost facut public si nici al politistului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top