Connect with us
Avionul deturnat in Cipru a pus lumea intreaga pe jar. Totusi, in tot haosul provocat de aceasta stire, un barbat a reusit sa capteze "imaginea anului 2016"

Știri

Viral. Imaginea anului 2016! Ce a facut acest barbat in timpul deturnarii avionului din Cipru

Europa a fost ieri in alerta la aflarea vestii ca un avion a fost deturnat in Cipru. Avand in vedere evenimentele recente din Bruxelles, toata lumea se temea de un nou atentat terorist.

Europa a fost ieri in alerta la aflarea vestii ca un avion a fost deturnat in Cipru. Avand in vedere evenimentele recente din Bruxelles, toata lumea se temea de un nou atentat terorist.

N-a fost cazul. Barbatul care a deturnat avionul apartinand companiei EgyptAir nu planuia sa comita un atentat, ci dorea sa vorbeasca cu fosta sa sotie, care locuia in apropiere de aeroportul din Larnaca.

Desi informatiile initiale aratau ca barbatul ar avea o centura de explozibil, se pare ca aceasta era falsa si ca Seif Eldin Mustafa nu dorea sa faca rau nimanui.

Citeste si:Avion deturnat in Cipru! Agresorul s-a predat. Motivul incredibil pentru care a facut acest gest

In tot haosul provocat de stirea ca un avion a fost deturnat, un barbat aflat la bordul avionului a facut un gest ce poate parea incredibil.

imaginea anului

„Imaginea anului 2016”

Ben Innes si-a facut o poza cu cel care a deturnat avionul. El spune ca a facut acest gest pentru a vedea daca centura dispunea de un tragaci care sa puna in functiune mecanismul. In acest caz, el ar fi putut sa sara pe barbat si sa il imobilizeze.

Imaginea a devenit virala pe Internet si a impartit internautii in doua tabere. Unii spun despre aceasta ca ar fi „imaginea anului”, in timp ce altii spun ca Innes a facut un gest stupid care ar fi putut avea consecinte nefericite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top