Connect with us
Viteză record pe autostrada A3. Cine este șoferul și cu ce viteză circula

Știri

Viteză record pe autostrada A3. Cine este șoferul și cu ce viteză circula

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, în ultima săptămână, 133 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la oră.

Doi şoferi au fost depistaţi conducând cu viteza de 225 kilometri la oră. Unul avea permisul suspendat, iar celălalt a prezentat un permis fals. Asta deoarece nu deținea un permis de conducere valabil.

În perioada 21 – 28 mai, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat 133 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză.

Aceștia se deplasau cu viteze cuprinse între 181 kilometri la oră şi 225 kilometri la oră.

Doi şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteza de 225 kilometri la oră. Pe 21 mai, poliţiştii rutieri au depistat, pe autostrada A3 Turda-Borş, în zona kilometrului 46, sensul de mers spre Borş, un bărbat, de 41 de ani, din Cluj.

De naţionalitate saudită, acesta conducea cu viteza de 225 kilometri la oră.

Prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Poliţiei Române, poliția a luat legătura cu Interpol Riyadh, Arabia Saudită.

Din cercetări au rezultat indicii temeinice că bărbatul nu deţinea permis de conducere, iar cel pe care l-a prezentat la control era fals.

Viteze record pe autostrăzile din România

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşii infracţiunilor de conducere fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

La data de data de 26 mai, poliţiştii care acţionează pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au depistat un bărbat, de 44 de ani.

În zona kilometrului 345, acesta conducea spre Deva cu viteza de 225 kilometri la oră.

În urma verificărilor, s-a stabilit bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din luna martie a acestui an până la începutul lunii iunie.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

Toţi şoferii depistaţi circulând cu viteză excesivă au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Citește și Atenție, șoferi! Din 20 mai, şoferii cu ITP expirată vor rămâne fără talon şi fără plăcuţele de înmatriculare

Citește și Timiș: Accident în Uivar: Cinci oameni au murit. Cum s-a produs tragedia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top