Connect with us
Vladimir Putin a cerut Guvernului condus de Dmitri Medvedev sa elaboreze un nou program pentru reinarmarea Rusiei, care sa fie gata pana pe 1 iulie 2017.

Știri

Vladimir Putin isi doreste reinarmarea Rusiei

Vladimir Putin a cerut Executivului rus, condus de premierul Dmitri Medvedev sa elaboreze un nou program de reinarmare, valabil pana in 2025.

Noul program de reinarmare al Rusiei il va completa pe cel actual si va avea ca obiectiv mentinerea paritatii nucleare cu Statele Uniete ale Americii.

„Fortele armate si celelalte unitati trebuie sa primeasca armament si echipamente moderne care sa le permita sa apere eficient Rusia in fata amenintarilor militare potentiale”, a declarat liderul de la Moscova, conform presei din Federatia Rusa.

Citeste si: Alegeri SUA 2016: Clinton il critica pe Trump pentru declaratiile acestuia despre Putin

Vladimir Putin a solicitat Guvernului sa vina rapid cu primele propuneri, urmand ca pana pe 1 iulie 2017 sa prezinte proiectul final in vederea aprobarii.

Presedintele rus a admis ca elaborarea noului program de reinarmare a fost amanata timp de doi ani, decizie pe care unii comentatori au pus-o pe seama recesiunii profunde ce afecteaza economia rusa de la sfarsitul anului 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top