Connect with us
Ce este congestia cu care se confruntă Vodafone, Orange, Telekom sau Digi?

Știri

Vodafone lanseaza Supernet 4G: Viteza mai mare de internet si cea mai buna experienta de video HD pe mobil

Vodafone anunta astazi lansarea Supernet™4G+, care ofera utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experienta de video HD pe mobil, acoperire mai buna in interior si securitate sporita.

Citeste si: Google Pixel, smartphone-ul care inlocuieste Nexus, lansat in octombrie

Citeste si: Compania Apple, obligata de Comisia Europeana la plata unei taxe suplimentare de 13 miliarde de euro

• Supernet™4G+ ofera utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experienta de video HD pe mobil, acoperire mai buna in interior si securitate sporita

• Spotul TV de promovare a Supernet™4G+ ilustreaza un test extrem pentru reteaua Vodafone Romania, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur, care a condus masina sa de curse avand geamurile complet acoperite, bazandu-se numai pe imaginile transmise prin reteaua Vodafone Romania. Co-pilotul sau in acest test a fost vedeta TV Cabral

• Vodafone Romania are acum cea mai extinsa acoperire 4G+, disponibila in toate cele 41 de resedinte de judet, in Bucuresti si in alte 330 de localitati

• Supernet™4G+ City ofera acces la internet gratuit si nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizati in orasele Cluj-Napoca si Iasi

Bucuresti, 5 septembrie 2016 – Vodafone Romania lanseaza Supernet™4G+, care ofera utilizatorilor beneficii suplimentare si cea mai extinsa acoperire 4G+ din tara, disponibila in toate cele 41 de resedinte de judet, in Bucuresti si in alte 330 de localitati. In plus, Vodafone Romania si-a extins reteaua nationala 4G, care acopera acum 3.500 de localitati.

Supernet™4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfasoara in mediile TV, print, online si outdoor, construita in jurul mesajului „Ai puterea sa reusesti imposibilul. Reteaua ta de incredere, Supernet 4G+, te sustine cu cu cea mai buna experienta video HD”. Spotul TV ilustreaza un test extrem pentru Supernet™4G+, efectuat de pilotul de raliu Titi Aur, care a acceptat provocarea de a conduce cu viteza mare masina sa de curse avand geamurile complet acoperite si bazandu-se numai pe imagini cu pista filmate de smartphone-uri instalate deasupra masinii, transmise prin reteaua Vodafone Romania si receptionate pe tablete montate pe parbiz, in interiorul masinii. Co-pilotul sau in acest test a fost vedeta TV Cabral.

„Ca urmare a investitiilor sustinute de-a lungul ultimilor doi ani, reteaua noastra a evoluat semnificativ si in acest moment este cea mai avansata in valorificarea tehnologiei 4G+ in beneficiul clientilor. Lansam acum Supernet™4G+ si oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai buna experienta de video HD pe mobil, conform certificarii auditorului independent P3 Communications, acoperire mai buna in interior si securitate sporita.

Datorita expertizei noastre in tehnologia 4G+ si infrastructurii noastre mobile avansate, in testele pe care le-am efectuat am reusit sa depasim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descarcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot sustine terminalele din ziua de azi”, a declarat Catalin Buliga, Technology Director, Vodafone Romania.

„Dupa ce ne-am obisnuit utilizatorii cu servicii superioare prin Supernet™4G, lansam acum Supernet™4G+, pentru a le oferi clientilor o experienta de noua generatie. Cu Supernet 4G+, avem capacitatea de a combina in cel mai bun mod tehnologia si serviciile pentru a sustine noile tendinte in comportamentul clientilor, care includ cresterea consumului de date pe mobil si jocurile interactive”, a declarat Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

Odata cu aceasta lansare, Vodafone Romania anunta si Supernet™4G+ City in Cluj-Napoca si in Iasi, care ofera acces la internet gratuit si nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii mobile localizati in aceste doua orase, in perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016. Supernet™4G+ City include si acces la continutul video exclusiv si vast oferit de Vodafone Romania prin HBO GO, muzica prin Zonga, productivitate prin Office 365, precum si stiri de business.

Supernet™4G+ City vine ca urmare a succesului initiativelor recente ale Vodafone Romania de a oferi internet gratuit si nelimitat, si anume Supernet Weekend, Weekendul de Valentine’s Day, Ziua de Dragobete si Supernet™4G City la metroul din Bucuresti.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 56 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 30 iunie 2016, Vodafone avea 465 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13,7 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top