Connect with us
Voropchievici, dezvaluiri despre Dan Condrea: "Se afla sub cifra mortii!"

Știri

Voropchievici, dezvaluiri despre Dan Condrea: „Se afla sub cifra mortii!”

„Ma rezum la nume si date de nastere. Am simtit un soc cand am auzit ca a murit. Am ramas blocat. In ziua de 22 mai, incarcatura era cifra patru. Dupa ce am facut analiza pe date, mi-am dat seama ca nu e intamplator. Feicare om avand un nume si o data de nastere, ii poti afla codul evolutiv pe 10 ani.

Inmultind anul de nastere cu ziua si cu luna, avem numarul 199475. Acesta este codul secret al lui Condrea. De la 30 la 40 de ani, a intrat sub cifra patru. Incepem sa analizam pozitia. Intamplarea care s-a petrecut in acea zi este tot cifra patru.

Citeste si: Marile semne de intrebare in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Anul 2016 a cazut sub litera D a numelui sau. Aceasta este o litera negativa. Produce distorsiuni, necazuri, probleme la munca, probleme pe plan sentimental si de sanatate plus o comunicare dificila.

Anul 2016 este, totodata, de patru ori patru. Cand intri intr-o asemenea conjunctura, se produce ceva groaznic. Se cere putere de a intra intr-o noua viata.

Daca s-a intamplat ca anul sa cada sub litera D, apar cumpene mari. Chiar poate sa isi piarda viata! Trebuia sa se fereasca in perioada 22 mai -21 iunie. Patru este cifra mortii”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la emisiunea „Adevaruri ascunse”.

foto: captura Antena 3.

1 Comment

1 Comment

  1. adi

    2016-05-29T02:52:14+03:00 at 2:52

    Asta nu agreeam la unii astrologi ; previzionarea trecutului caci ,e usor sa „previzionezi” trecutul….Ceva despre cutremurul care se spune ca poate sa vina ,sau este interzis sa se faca previziuni despre cataclisme.?Am „auzit” mutenia astrologilor,numerologilor,,etc de cind parapsihologul ioan istrate a facut predictia…As fi curios daca vi s-a spus sa nu spuneti absolut nimic sau poate nu stiti sau poate nu aveti datele necesare ,sau poate…..Totusi eu zic ca asta da „challenge” pentru cei care se considera adevarati cunoscatori ai numerologiei,astrologiei ,etc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top